Δελτίο Τύπου της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τις δηλώσεις Στυλιανίδη

Παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του Δημάρχου Ξάνθης κ. Στυλιανίδη για τις διεργασίες στο εσωτερικό της Ν.Δ. τόσο σε οργανωτικό και πολιτικό επίπεδο, όσο και για την ανάδειξη νέας – νέου προέδρου στο κόμμα του.

Παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του Δημάρχου Ξάνθης κ. Στυλιανίδη για τις διεργασίες στο εσωτερικό της Ν.Δ. τόσο σε οργανωτικό και πολιτικό επίπεδο, όσο και για την ανάδειξη νέας – νέου προέδρου στο κόμμα του.

 Δίχως άλλο είναι προφανής η αγωνία του να διατηρήσει την παρουσία και το ρόλο του στα πράγματα της πόλης την επόμενη μέρα της διαδοχής στη Ν.Δ..Ωστόσο, επιστρέφουμε ως καθυστερημένες τις συστάσεις του ‘που δεν εξαιρούν το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.’ για τη γυναικεία εκπροσώπηση και το άνοιγμα των οργανώσεων στην κοινωνία.Οι δομές και η λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια, αν και στο παρελθόν αντιμετωπίστηκαν με ειρωνεία από το χώρο της Ν.Δ. ‘μηδενός εξαιρουμένου και του ιδίου’, αναγνωρίζονται από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών και ιδιαίτερα εκείνων της Ξάνθης.


 Με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών από όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές ομάδες και τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια καλύτερη ζωή χωρίς αποκλεισμούς, τοποθετήσαμε την πολιτική στο επίκεντρο των δράσεων μας απέναντι στην παρακμή, την πελατειακή νοοτροπία, την εκμετάλλευση, την ανασφάλεια.


 Αυτή είναι η διαχρονική δέσμευσή μας με την κοινωνία που αντιλαμβάνεται αλλά δεν αποδέχεται τις προσωπικές φιλοδοξίες των εκπροσώπων της συντήρησης και των εκφραστών τους στο Δήμο της Ξάνθης. Αυτό το μήνυμα αυτό εκφράστηκε από τους πολίτες στο μέγιστο βαθμό στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, ειδικά στην περιοχή μας, ξεκαθαρίζοντας ότι και η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι μια μάχη πολιτικών και όχι απλά προσώπων.


 Σε αυτό το επίπεδο, ο κ. Δήμαρχος και οι εκλεκτοί επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του αμφισβητούνται πια καθημερινά στο μυαλό και την καρδιά των δημοτών.


Πρέπει να γνωρίζουν ότι στις δημοτικές εκλογές θα αναμετρηθούν:


 – η πολιτική με τη φιλοδοξία


 – η κοινωνία των πολιτών με την παράταξη των ‘κολλητών’


 – η ελπίδα με τη μιζέρια, οι πολίτες με τις ‘παρέες’


 


 


Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button