ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Εβδομάδα πρωταθλήματος άρχισε για την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη συγκεντρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και άρχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα για το πρωτάθλημα της Super League. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του έμπειρου προπονητή αφού και ο Πολωνός Ζιέντσιουκ που ήταν τραυματίας συμμετείχε με την ομάδα βγάζοντας όλο το πρόγραμμα.

Εβδομάδα πρωταθλήματος άρχισε για την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη συγκεντρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και άρχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα για το πρωτάθλημα της Super League.


Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του έμπειρου προπονητή αφού και ο Πολωνός Ζιέντσιουκ που ήταν τραυματίας συμμετείχε με την ομάδα βγάζοντας όλο το πρόγραμμα.


Έτσι οι απόντες περιορίζονται στους διεθνείς που συμμετέχουν είτε σε προκριματικούς αγώνες, είτε σε επίσημα φιλικά παιχνίδια.


Οι Ριζογιάννης και Βασιλακάκης αναμένονται σήμερα, μια μέρα νωρίτερα θα έρθει ο Μάνταλος ενώ την Πέμπτη θα έρθουν οι Στρμπα, Ταιντέρ και Αλ Σάιφι που δίνουν τις δικές τους μάχες στα εκτός Ελλάδος γήπεδα.


Τέλος την Τρίτη το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση στις 10:00 και 16:30.


 



ΛΑΡΙΣΑ:


Δεν προλαβαίνει Ξάνθη ο Στέλιος


Ενοχλήσεις στο πέλμα εξακολουθεί να νιώθει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός των “βυσσινί” δοκίμασε να προπονηθεί όμως δεν τα κατάφερε και περιορίστηκε σε απλό τροχάδην. Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα αλλά το πιθανότερο είναι ότι δε θα προλάβει τον κρίσιμο αγώνα της Λάρισας με την Ξάνθη.


Παράλληλα δύο άλλοι τραυματίες ο Στέλιος Βενετίδης και ο Γκαστόν Κάσας ξεκίνησαν κανονικά προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη την ερχόμενη Κυριακή.


Ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να έχει στη διάθεσή του τον Ματίας Ιγκλέσιας που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις. Από την άλλη μεριά ο Αμπού Χατζίρα δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα.


Ενα βήμα


από το Μουντιάλ


Μία νίκη επί της αδιάφορης Μοζαμβίκης στο τελευταίο παιχνίδι χρειάζεται η Τυνησία του Ναμπίλ Ταϊντέρ για να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.


 Ο μέσος της Ξάνθης αγωνίστηκε βασικός (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) στο 1-0 σε βάρος της Κένυας και η Τυνησία παρέμεινε πρώτη, με δύο βαθμούς διαφορά από τη Νιγηρία.


Οσον αφορά τον Ζντένο Στρμπα, η Σλοβακία έκανε τα εύκολα δύσκολα (ηττήθηκε από τη Σλοβενία) και θα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας την Πολωνία για να τερματίσει στην πρώτη θέση, αφού οι Σλοβένοι την ίδια ώρα θα παίζουν κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο.


Οι Ριζογιάννης και Βασιλακάκης θα αγωνιστούν με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λιθουανία.


 


Τα τελευταία νέα


 


 


Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την ερχόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο την Λάρισα.


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη συνέχεια έμειναν στο αθλητικό κέντρο όπου και γευμάτισαν ενώ το απόγευμα και πάλι βρέθηκαν στο γήπεδο για να ολοκληρώσουν την προπόνηση τους.


Στην πρωινή προπόνηση βρέθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος που συμμετείχε με την Εθνική ομάδα Νέων στους προκριματικούς αγώνες που έλαβαν χώρα στην Σερβία. Όπως είναι γνωστό η χώρα μας προκρίθηκε στην επόμενη φάση και για αυτόν τον λόγο ο Team Manager, Γιώργος Κασναφέρης, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ματζουράκης, έδωσαν στον νεαρό ποδοσφαιριστή συγχαρητήρια και του συνέστησαν να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής το πρωί είχε ρεπό ενώ το απόγευμα ακολούθησε τους υπόλοιπους συμπαίχτες του.


Ο Μάρεκ Ζιέντσιουκ για ακόμη μια μέρα ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα και έδειξε ότι ο τραυματισμός του δεν τον ενοχλεί με αποτέλεσμα ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του να έχουν ακόμη ένα πολύτιμο όπλο στην διάθεση τους.


Τέλος ο Κώστας Κωνσταντίδης ήδη ξεκίνησε τις δικές του ενέργειες και επισκέψεις σε γήπεδα της Ελλάδος όσον αφορά το τμήμα σκάουτιγκ.


Το Σαββατοκύριακο είχε την ευκαιρία να δει παιχνίδια της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας κάτι που αναμένεται να συμβεί και το προσεχές Σαββατοκύριακο.



ΛΑΡΙΣΑ:


 Προετοιμασία


για την Ξάνθη


Στη δημιουργία φάσεων επικεντρώθηκαν οι παίκτες της Λάρισας στην προπόνηση αφού είναι το κομμάτι που υστερούν από την αρχή της περιόδου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στους ποδοσφαιριστές του να κυνηγήσουν το γκολ στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο τεχνικός των “βυσσινί” τόνισε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να κάνουν βιαστικές επιθέσεις.


Στη διάθεσή του ο 41χρονος προπονητής θα έχει τους Ιγκλέσιας και Βλασόπουλος οι οποίοι έχουν επανέλθει πλήρως.


Αντίθετα εκτός αποστολής στον αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Γιαννακόπουλος και ο Αμπού Χατζίρα που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και είναι πιθανό να είναι έτοιμοι στον αγώνα με τον Πανθρακικό.


Ο τεχνικός της ΑΕΛ περιμένει και την επιστροφή των διεθνών έτσι ώστε να καταλήξει στα πρόσωπα αλλά και στο σχήμα που θα παρατάξει στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button