Προετοιμάζεται το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη για τις Νομαρχιακές Εκλογές

Το νομαρχιακό θώκο της Ξάνθης δηλώνει ότι θα διεκδικήσει ο νομαρχιακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Υπερνομαρχία Πολιτών στην Ξάνθη Φώτης Καραλίδης. Σε σχετικές του δηλώσεις ο κ. Καραλίδης υπογραμμίζει πως ξεκίνησαν μάλιστα και οι ενέργειες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Συγκεκριμένα ο κ. Καραλίδης σημείωσε: “Προετοιμαζόμαστε για αυτό συνολικά ως παράταξη από την επόμενη ημέρα των εκλογών του 2006, οι προετοιμασίες και ο στόχος μας είναι σε αυτή την κατεύθυνση.

    Το νομαρχιακό θώκο της Ξάνθης δηλώνει ότι θα διεκδικήσει ο νομαρχιακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Υπερνομαρχία Πολιτών στην Ξάνθη Φώτης Καραλίδης. Σε σχετικές του δηλώσεις ο κ. Καραλίδης υπογραμμίζει πως ξεκίνησαν μάλιστα και οι ενέργειες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.


    Συγκεκριμένα ο κ. Καραλίδης σημείωσε:   “Προετοιμαζόμαστε για αυτό συνολικά ως παράταξη από την επόμενη ημέρα των εκλογών του 2006, οι προετοιμασίες και ο στόχος μας είναι σε αυτή την κατεύθυνση.


    Αυτό που απομένει είναι να συνεχίσουμε από την πλευρά μας τον επόμενο χρόνο όπως ξεκινήσαμε την αντιπολίτευση στην κατεύθυνση που έχουμε στοχεύσει με προγραμματικές θέσεις και έχουμε ξεκινήσει να συγκεντρώνουμε και να υλοποιούμε τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου”.


    Σχολιάζοντας μάλιστα τα αποτελέσματα των εκλογών και αναγάγωντας τα σε τοπικό επίπεδο ο κ. Καραλίδης τόνισε πως : “Σε όλους τους Δήμους η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πλειοψηφίσει σε όλους τους Δήμους. Ακόμη και στο Δήμο Σταυρούπολης που δεν έχει κερδίσει ποτέ ακόμη και κει η διαφορά έχει φτάσει τις τέσσερις μονάδες”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button