Ο Φαμπιανέζι στο skodaxanthifc.gr

Μετά το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και την διπλή προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούνε το Σαββατοκύριακο και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μετά το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και την διπλή προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούνε το Σαββατοκύριακο και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για το skodaxanthifc.gr να βρει τον Αργεντινό μέσο της ομάδας, Ιβάν Φαμπιανέζι, και να πάρει δηλώσεις σχετικά με την δική του παρουσία στην νέα του ομάδα αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.


“Βρίσκω ολοένα και καλύτερα τα πατήματα μου μέσα στο γήπεδο, μαθαίνω τους νέους συμπαίχτες μου και πιστεύω πως θα έχω καλύτερη παρουσία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.


Αγωνίστηκα εναντίον του Εργοτέλη και στην συνέχεια στο φιλικό ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης όπου πέτυχα το 1ο μου γκολ έστω και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, κάτι που θα μου κάνει καλό, θα μου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.


Θέλω πολύ να βοηθήσω την SKODA ΞΑΝΘΗ, βέβαια υπεύθυνος και αυτός που κρίνει καλύτερα από όλους είναι ο προπονητής.


Δικιά μου δουλειά είναι να δίνω το 100% στις προπονήσεις και στην συνέχεια θα πάρω την αμοιβή μου, με χρόνο συμμετοχής.


Πλέον έχουμε κάνει νίκες και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση καθώς αισθανόμαστε μεγαλύτερη σιγουριά και θα γίνουμε καλύτεροι όλοι μας ώστε να αποδώσουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο.


Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην Ξάνθη καθώς ο κόσμος είναι φιλικός ενώ και με τα παιδιά από την ομάδα βρισκόμαστε συχνά και έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για διάφορα θέματα εκτός ποδοσφαίρου.”




Τα τελευταία νέα


της Skoda Ξάνθης


Το διεθνές φιλικό παιχνίδι που έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανήκει πλέον στο παρελθόν και πλέον το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη συνεχίζει το πρόγραμμα προπονήσεων του ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.



Το πρόγραμμα για την Παρασκευή περιλάμβανε 2πλη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας με τους ποδοσφαιρστές να χωρίζονται σε 2 γκρουπ ανάλογα με το ποιοι συμμετείχαν στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στους Γερμανούς.


Το Σαββατοκύριακο όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήρε τις  απαραίτητες ανάσες για την δύσκολη συνέχεια.


Τέλος η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ μετά από συμφωνία και των δύο πλευρών το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή της Χουάν Φερναντές τον οποίο και ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στην μετέπειτα ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button