“Πολιτιστικές εκδηλώσεις με ταυτόχρονη ανάδειξη και διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς από τον Σύλλογο Κυπρίων”

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης, σας προσκαλεί στις τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει στα πλαίσια Υλοποίησης της πρότασης του στο πρόγραμμα LEADER+ 2000-2006 “Πολιτιστικές εκδηλώσεις με ταυτόχρονη ανάδειξη και διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς από τον Σύλλογο Κυπρίων”

  Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης, σας προσκαλεί στις τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει στα πλαίσια Υλοποίησης της πρότασης του στο πρόγραμμα LEADER+ 2000-2006  “Πολιτιστικές εκδηλώσεις με ταυτόχρονη ανάδειξη και διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς από τον Σύλλογο Κυπρίων”



31/05/2008 –


6:30 μ.μ. Εγκαίνια του Κέντρου Ανάδειξης Λαογραφικής και Ιστορικής Ενότητας Θράκης- Κύπρου  “Γρηγόρης Αυξεντίου” σε συνεργασία με Δήμο Βιστωνίδας


8:00 μ.μ. Μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Αυξέντιο με την συμμετοχή των Κυπριακών ομίλων: Χορωδία Δήμου Έγκωμης, Λαογραφικού Ομίλου “Η ΒΡΑΚΑ”, Χορωδία Δήμου Λύσης, Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, Συλλόγου Γυναικών Αυξεντίου.



01/06/2008 –


8:00 μ.μ. Μεγάλη μουσικoχορευτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο “Καραθεοδωρή”, της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης ( Νέες Εγκαταστάσεις Κιμμερίων).



 02/06/2008


 8:00 μ.μ. Κυπριακή βραδιά στο χωριό του “Γρηγόρης Αυξεντίου”, στο Αυξέντιο Ξάνθης, σε συνεργασία με την Χορωδία Δήμου Έγκωμης και το Λαογραφικό Όμιλο “Η ΒΡΑΚΑ”, με κυπριακά εδέσματα.


  Ελάτε μαζί μας να γνωρίσετε την Κύπρο από κοντά, τις ομορφιές και την ιστορία της, ελάτε να νοιώσετε των κτύπους των καρδιών της Θράκης και της Κύπρου πόσο κοντά κτυπούν από αρχαιοτάτων χρόνων.


   Επισήμανση: 


   Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτά εντάσσονται και οι παρακάτω εκδηλώσεις: 1) Παρασκευή 30/5/2008, 8:00 μ.μ., διοργάνωση θρακιώτικης βραδιάς από το Σύλλογο Γυναικών Αυξεντίου στα πλαίσια υλοποίησης της πρότασης που ένταξε στο πρόγραμμα Leader για πολιτιστικές εκδηλώσεις


2) Κυριακή 1/6/2008, πρωϊ  9:00 πμ, εκκλησιασμός στην εκκλησία του οικισμού του Αγίου Δημητρίου, με κατάθεση στεφανιών στο ηρώο του οικισμού, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την χορωδία του ΚΑΠΗ Γενησέας


 3) Κυριακή  1/6/2008, 5:00 μ.μ., φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας του Αυξεντίου και της ομάδας του Συλλόγου Κυπρίων Φοιτητών και Φίλων της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button