Η επόμενη μέρα

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψουνε σε σημεία που έχουν παρατηρήσει και χρειάζονται βελτίωση ώστε η συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι καλύτερη.

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψουνε σε σημεία που έχουν παρατηρήσει και χρειάζονται βελτίωση ώστε η συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι καλύτερη.


 


Για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι το πρόγραμμα περιλάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς. Οι Παπαδημητρίου, Λουτσιάνο και Φλίσκας ένοιωθαν ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην προπονηθούν χωρίς πάντως να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.


 


Επόμενη συνάντηση για την SKODA ΞΑΝΘΗ είναι την Πέμπτη με αντίπαλο την Γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παιχνίδι που είναι να ξεκινήσει στις 19:00 στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA και θα αποτελέσει μια πολύ καλή ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία να δει την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών που έχει στην διάθεση της.


 


Ο σκόρερ του χρυσού γκολ Μάουρο Πόι λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης μίλησε στο skodaxanthifc.gr:


 


΄΄ Σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο την οποία είχαμε ανάγκη για πολλούς λόγους. Το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου καλό καθώς πέρα από την άσχημη βαθμολογική θέση που είχαμε δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό στεναχώρησε εμάς αλλά και φυσικά τους φιλάθλους μας.


 


Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα μας δώσουν την ψυχολογική ώθηση ώστε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή του πρωταθλήματος η οποία θα μας βοηθήσει ώστε να διορθώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόσφατα έχει έρθει ο Κος Ματζουράκης που προσπαθεί να περάσει νέα πράγματα στην ομάδα, νέα φιλοσοφία και αυτό θέλει χρόνο.


 


Υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που συμμετέχει σε ένα από το κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει θα απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου. Εύχομαι να έρθουν και εμείς οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε.


 


Βασιλακάκης: «Δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία»


Την άποψη ότι οι διαιτητικές αποφάσεις δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα στον αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Θόδωρος Βασιλακάκης, σε δηλώσεις του στο www.sportfm.gr. «Δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία στο τελικό αποτέλεσμα», τόνισε. «Η αλλαγή προπονητή συνέβαλε στην αλλαγή της ψυχολογίας μας», επισήμανε ο 21χρονος μέσος των Ακριτών, αναφερόμενος στην πρόσληψη του Γιάννη Ματζουράκη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασιλακάκης στο www.sportfm.gr για:

-την εμφάνιση της Ξάνθης στον αγώνα με την ΑΕΚ:
«Πραγματοποιήσαμε μια σπουδαία εμφάνιση. Την εβδομάδα που προηγήθηκε αφιερώσαμε πάρα πολύ χρόνο στην προπόνηση, στο κομμάτι της τακτικής. Ειδικά στις στημένες φάσεις με τον Λουτσιάνο. Κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο χθεσινό παιχνίδι, αφού το νικητήριο γκολ που πετύχαμε προήλθε από μια τέτοια ενέργεια».


-τη φάση του γκολ του Πόι, στην οποία η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για χέρι του Αργεντινού: «Η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά τη φάση του γκολ που πετύχαμε, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη, διότι δεν είχα καθαρό οπτικό πεδίο».


-την πρόσληψη του Γιάννη Ματζουράκη: «Η πρόσληψη του κύριου Ματζουράκη συνέβαλε, όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση, στην αλλαγή της ψυχολογίας. Ο προπονητής μας δεν προσπάθησε από τη μια μέρα στην άλλη να τα αλλάξει όλα. Σε πρώτη φάση άλλαξε το σύστημα και σιγά-σιγά θέλει να περάσει τη δική του νοοτροπία, το δικό του στυλ παιχνιδιού».


-τις εμφανίσεις της Ξάνθης: «Προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα στους οπαδούς μας και να τους ικανοποιούμε. Βέβαια, πρέπει και εκείνοι να καταλάβουν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε κάθε αγώνα».


-την παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων: «Αυτό το διάστημα έχουμε συγκεντρωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα παιχνίδια με Πορτογαλία και Λιθουανία, για τα προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011. Μέχρι στιγμής είμαστε αήττητοι στον όμιλο και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ένα εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης».


 


 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button