ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΣΕΚΑΠ

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ διαμαρτυρόμενοι για τις παράνομες μετατάξεις και προαγωγές 57 ατόμων και μάλιστα παραμονές εκλογών (οι 28 έπρεπε να γίνουν χειριστές και 2 τεχνίτες) .

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι  της ΣΕΚΑΠ διαμαρτυρόμενοι για τις παράνομες μετατάξεις και προαγωγές  57 ατόμων και μάλιστα παραμονές εκλογών (οι  28 έπρεπε να γίνουν χειριστές και 2 τεχνίτες) .

 Η έγγραφη παραίτηση πριν τις εκλογές του πρόεδρου Νίκου Παππά, στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου δεν έγινε αποδεκτή και παραμένει στην προεδρία.


 Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανάκληση της απόφασης του Δ.Σ. για τις προαγωγές και τις μετατάξεις που έγιναν εκτός εσωτερικού κανονισμού αφού  δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις, ούτε υπήρξαν εισηγήσεις των διευθυντών και έγιναν παράνομα σε άτομα και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.


 Ζητούν το  απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο να μην αφήσει εκκρεμότητες στη διαχείριση του προσωπικού.


 Ο κ. Παππάς τόνισε στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης, παραμένει πρόεδρος στη ΣΕΚΑΠ. “Το ζητούμενο είναι να λυθούν τα προβλήματα για το καλό της εταιρίας. Κάνω  ότι μπορώ , η εταιρία δεν σταματάει όταν αλλάζουν οι διοικήσεις” είπε.


 Συμπαραστάθηκε στους εργαζόμενους ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας, το μέλος του εργατικού κέντρου κ. Μπεμπεκίδης


 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button