Δήλωση Σωκράτη Ξυνίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Το 2005 θέσαμε σαν στόχο τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη. Που λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Που θέλει τους ενεργούς πολίτες κοινωνική πρωτοπορία και όχι περιθώριο. Που ανανεώνει ιδέες και πρόσωπα. Τον στόχο αυτόν τον πετύχαμε με τη λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια. Το 2007 κάναμε αυτό το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφία στην κοινωνία, με την μεγάλη νίκη των εθνικών εκλογών στο Νομό.

Το 2005 θέσαμε σαν στόχο τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη. Που λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Που θέλει τους ενεργούς πολίτες κοινωνική πρωτοπορία και όχι περιθώριο. Που ανανεώνει ιδέες και πρόσωπα. Τον στόχο αυτόν τον πετύχαμε με τη λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια. Το 2007 κάναμε αυτό το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφία στην κοινωνία, με την μεγάλη νίκη των εθνικών εκλογών στο Νομό. Με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, πριν λίγους μήνες, επιβεβαιώσαμε την υποστήριξη της κοινωνίας σε όσα της αφηγηθήκαμε. Σήμερα, με συντριπτικό ποσοστό, το τρίτο μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα, οι Ξανθιώτες έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη εκλογική νίκη και καθαρή εντολή. Νέα αρχή για τη χώρα. Νέα αρχή για τη Ξάνθη.


 Για μένα η σημαντική αυτή στιγμή της εκλογής μου δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά ένας ενδιάμεσος κόμβος στην πορεία προς τον κύριο στόχο μας. Να αλλάξουμε τη χώρα και η Ξάνθη να βρίσκεται στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας. Δεν θεωρώ ότι δικαιούμαι να πανηγυρίζω για τίποτα.


 Χωρίς τη συμπαράσταση της νεολαίας που είχα δίπλα μου δεν θα είχα πετύχει. Μου ξεκαθάρισαν τη σκέψη μου, με βοήθησαν να αρνηθώ να ενδώσω σε “εκλογικούς πειρασμούς”, με ισορρόπησαν. Οι φίλοι και οι άνθρωποι που πίστεψαν ότι κάτι έχω να προσφέρω στον τόπο, έφεραν την επιτυχία.


Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Δέχομαι να κριθώ από το αποτέλεσμα που θα φέρουν οι προσπάθειές μου για το καλό του τόπου.


Ξάνθη 5 Οκτωβρίου 2009


Σωκράτης Ξυνίδης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button