“Μαζί μπορούμε να ξαναφέρουμε την αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας και την Ξάνθη στο δρόμο της ανάπτυξης”

Ξανθιώτες, Ξανθιώτισσες, Το 2003 παραδώσαμε την Ξάνθη στον δρόμο της ανάπτυξης και την προκοπής. Μια ενωμένη και ισχυρή πολυπολιτισμική κοινωνία έτοιμη να πορευθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος. Η κυβερνητική απραξία της Ν.Δ. αλλά και οι ανιστόρητες αποφάσεις της οδήγησαν σήμερα την Ξανθιώτικη κοινωνία σε υποβάθμιση και αδιέξοδο. Την αποβιομηχάνιση της περιοχής την ζούμε όλοι μας.

Ξανθιώτες, Ξανθιώτισσες,


Το 2003 παραδώσαμε την Ξάνθη στον δρόμο της ανάπτυξης και την προκοπής. Μια ενωμένη και ισχυρή πολυπολιτισμική κοινωνία έτοιμη να πορευθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος.


Η κυβερνητική απραξία της Ν.Δ. αλλά και οι ανιστόρητες αποφάσεις της οδήγησαν σήμερα την Ξανθιώτικη κοινωνία σε υποβάθμιση και αδιέξοδο. Την αποβιομηχάνιση της περιοχής την ζούμε όλοι μας.


Ηρθε η ώρα να ξαναπάρουμε μαζί το μέλλον του τόπου στα χέρια μας. Μπορούμε με απλά βήματα να ξανακερδίσουμε την θέση μας στο αύριο, να βγούμε από την κρίση, να ανακουφίσουμε την Ξανθιώτικη οικογένεια, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ευημερία και ανάπτυξη με αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες και κοινωνική προστασία.


Ημουν πάντα διπλα σας και έδωσα με πείσμα, καθαρότητα και αξιοπρέπεια όλες τις μάχες για το καλό της Ξάνθης και των Ξανθιωτών.


Εγγυώμαι πάλι την σταθερή προσήλωσή μου για τα νέα μέτρα που θα στηρίξουν όλους τους Ξανθιώτες χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.


Μαζί μπορούμε να ξαναφέρουμε την αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας και την Ξάνθη στο δρόμο της ανάπτυξης.


Πάντα δίπλα σας Μαζί μπορούμε!


Παναγιώτης Σγουρίδης,


Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button