ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Την 30.09.2009 και ώρα 11.15’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήμα-τος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 30χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, ο οποίος εισήλθε λάθρα χώρα μας στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ


ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Την 30.09.2009 και ώρα 11.15’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 30χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, ο οποίος εισήλθε λάθρα χώρα μας στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής.


Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ


Την 01.10.2009 και ώρα 02.10’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 32χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπη έρευνα κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη βάρους 2,4 γραμμαρίων, τέσσερα (04) χάπια Lexotanil, και δέκα (10) χάπια Hipnosedon τα οποία δράστης κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.


Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button