Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι προεκλογικές περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Σωκράτη Ξυνίδη, σ’ όλους τους οικισμούς των Καποδιστριακών δήμων του Νομού.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι προεκλογικές περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Σωκράτη Ξυνίδη, σ’ όλους τους οικισμούς των Καποδιστριακών δήμων του Νομού.
Ο νέος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έντονο ενδιαφέρον από τους κατοίκους και εκτός από την παρουσίαση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, έκανε μαζί τους διάλογο για όσα προβλήματα τους απασχολούν και απάντησε με τον ευθύ και ξεκάθαρο τρόπο του στα ζητήματα που του έθεσαν.
Είναι γεγονός ότι οι εντυπώσεις είναι συντριπτικά με το μέρος του, από τους ανθρώπους που τον συναντούν για πρώτη φορά, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων και φίλων του ΠΑΣΟΚ, τον γνωρίζουν χρόνια απ’ όλες τις επιτυχημένες μάχες του για το Κίνημα και τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει, οι οποίες εμπνέονται και βασίζονται στο όραμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Χθες, Δευτέρα, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του, επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο Ξάνθης, μίλησε με τους εργαζομένου του Εργοστασίου Ζάχαρης και συναντήθηκε με πολίτες της ορεινής περιοχής.
Σήμερα, Τρίτη, επισκέφθηκε την ΔΕΗ, τον Δήμο Ξάνθης, την Δημοτική Αγορά, το ΕΒΕ, τα ΚΑΠΗ Δήμου Ξάνθης, την Β’ ΔΟΥ και ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στην αγορά της Ξάνθης.
Τέλος, την Τετάρτη, στις 8.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΣΑ, θα γίνει η κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, όπου θα καταθέσει και το όραμά του για μια νέα αρχή στο νομό Ξάνθης, στο οποίο θα συμπεριλάβει και τον προβληματισμό από τον διάλογο που έχει κάνει σε όλες αυτές τις συναντήσεις με του πολίτες, αποδεικνύοντας ότι και η από εδώ και πέρα δράση του στηρίζεται στην συμμετοχή όλων μας.
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ