Γ. Ανδρέου « είμαι και παραμένω ο δικός σας άνθρωπος….»

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποίησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η υποψήφια Βουλευτής Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., κ. Γεωργία Ανδρέου.
Η πρόσκληση που έστειλε στον κόσμο της Ξάνθης έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, καθώς το παρόν έδωσαν σύσσωμες οι τοπικές κομματικές αρχές, οι συνυποψήφιοί της , κκ. Κοντός, Μπουδούρ, Αχμέτ, ο Γενικός Γραμματέας Α.Μ-Θ, Δημήτρης Σταμάτης, ο νομάρχης Ξάνθης, Γιώργος Παυλίδης, η Δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη, ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης, ο Δήμαρχος Βιστωνίδας, Νίκος Ζλάτκος, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι που ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος φίλων και ψηφοφόρων της.

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποίησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η υποψήφια Βουλευτής Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., κ. Γεωργία Ανδρέου.


Η πρόσκληση που έστειλε στον κόσμο της Ξάνθης έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, καθώς το παρόν έδωσαν σύσσωμες οι τοπικές κομματικές αρχές, οι συνυποψήφιοί της , κκ. Κοντός, Μπουδούρ, Αχμέτ, ο Γενικός Γραμματέας Α.Μ-Θ, Δημήτρης Σταμάτης, ο νομάρχης Ξάνθης, Γιώργος Παυλίδης, η Δήμαρχος Αβδήρων Εύα  Τσακίρη, ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης, ο Δήμαρχος Βιστωνίδας, Νίκος Ζλάτκος, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι που ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος φίλων και ψηφοφόρων της.


Η υποψήφια βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ., κ. Ανδρέου μέσα από την ομιλία της έστειλε μήνυμα ενότητα και συνεργασίας για το καλό του τόπου. Αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης και του Κώστα Καραμανλή, στις δικά της όνειρα και σχέδια για την ανάπτυξη του νομού και έδωσε τις δεσμεύσεις της για την επομένη των εκλογών.


Ξεκινώντας την ομιλία της επεσήμανε χαρακτηριστικά «πιστέψτε με, ειλικρινά, αυτό που μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για τη συνέχεια είναι ότι είμαι και παραμένω για σας η Γεωργία, ο δικός σας άνθρωπος», θέλοντας έτσι να στείλει το μήνυμα ότι ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό όσων την χρειαστούν.


Ενώ στη συνέχεια του λόγου της σημείωσε «Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, λέει ο λαός μας… Στα δύσκολα φαίνεται ο ενθουσιασμός, η όρεξη για δουλειά και η θέληση της προσφοράς, λέω εγώ…….Πολιτεία και εκκλησία, αλλά και όλοι οι υγιείς φορείς καλούνται να αναλάβουν την ευθύνη για τη διάσωση του τόπου από τον ηθικό μαρασμό και τον ξεπεσμό…..Ο πραγματικός αγώνας για την Ξάνθη μας ξεκινά από την επόμενη μέρα. Όσοι από τους πολιτικούς δεν το καταλαβαίνουν, να είναι βέβαιοι ότι ο λαός δεν ξεχνά και ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα, ειδικότερα όταν αυτά χαρακτηρίζονται από την απραξία και την ανικανότητα….».


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η Γεωργία Ανδρέου αναφέρθηκε στο πως οραματίζεται την αναπτυξιακή πορεία του νομού Ξάνθης, στηριζόμενη στις υποδομές, στο περιβάλλον, τον τουρισμό και την παιδεία, στη γεωγραφική της θέση και πολιτιστική ταυτότητα και κληρονομιά και στο σύνολο των πλεονεκτημάτων της.


Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον αγώνα της και το κόμμα της Ν.Δ. «Ξεχάστε τις όποιες πικρίες και στηρίξτε το έργο και την παρουσία μας, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, σε μένα προσωπικά, αλλά πάνω από όλα στην Ξάνθη μας και τις οικογένειές μας».


Στον απόηχο των εγκαινίων  


Μετά την ομιλία της και τις ευχές του κόσμου, η υποψήφια βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ., Γεωργία Ανδρέου δήλωσε στον «Α».


«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη στήριξη του κόσμου. Ήταν πέραν κάθε προσδοκίας, δεδομένου του λίγου χρόνου που έχουμε εντατικοποιήσει τέτοιες συναντήσεις και με ανοιχτή την αγορά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που ήρθαν κα με τίμησαν με την παρουσία τους, τους φορείς του νομού, τους παλιούς συναδέλφους από την Τ.Α., τη νεολαία, αλλά και όλους τους φίλους.


Όσο για την παρουσία των συνυποψήφιων μου, με τιμά ιδιαίτερα και τους ευχαριστώ όλους για την εκτίμηση και τη διάθεση που δείχνουν για έναν ευπρεπές και καλό αγώνα».


 


                                                                            Δέσποινα Γκούμα    

Σχετικά Άρθρα

Back to top button