O Δημήτρης Σουάνης αποκλειστικά στο www.wind.com.gr

Δημήτρης Σουάνης: “Η ομάδα της Ξάνθης έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν είχαμε “δέσει” ως σύνολο αλλά τώρα τα πράγματα θα ‘ναι καλύτερα. Ο νέος προπονητής εμπνέει θετικά πράγματα. Στην έδρα του Άρη θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και εγώ προσωπικά περιμένω να πάω ακόμα καλύτερα στη φετινή σεζόν. Φέτος ΘΕΛΩ να πετύχω πολλά γκολ!”

Δημήτρης Σουάνης: “Η ομάδα της Ξάνθης έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν είχαμε “δέσει” ως σύνολο αλλά τώρα τα πράγματα θα ‘ναι καλύτερα. Ο νέος προπονητής εμπνέει θετικά πράγματα. Στην έδρα του Άρη θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και εγώ προσωπικά περιμένω να πάω ακόμα καλύτερα στη φετινή σεζόν. Φέτος ΘΕΛΩ να πετύχω πολλά γκολ!”

 Ο 24χρονος επιθετικός της Skoda Ξάνθη μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr για την φιλοδοξία της ακριτικής ομάδας αλλά και τους στόχους του στη φετινή σεζόν.


 Θεωρεί πως η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αναμένεται να λειτουργήσει θετικά και άμεσα στην ψυχολογία της ομάδας ενώ ο νέος προπονητής με τη θετική του ενέργεια θα δώσει το κάτι παραπάνω έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα του συνόλου.


 Ο Σουάνης εκτιμάει πως το υλικό της Ξάνθης είναι πολύ καλό καθώς υπήρξε σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι ενώ για τον αγώνα με τον Άρη περιμένει μια καλύτερη απόδοση που θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα.


 Ο ίδιος θέλει να δώσει ακόμη περισσότερα πράγματα και μέσα από τη δουλειά σε ένα ιδανικό περιβάλλον, υπόσχεται τον καλύτερό του εαυτό.


 Δημήτρη, πόσο ευεργετικά περιμένεις να λειτουργήσει η νίκη της ομάδας σου ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα;


 “Πάντα μια νίκη, μόνο θετικά μηνύματα στέλνει στην ομάδα που την πετυχαίνει. Είναι μια καλή ευκαιρία να αντιστρέψουμε τις όποιες εικόνες μετριότητας είχε δείξει η Σκόντα στις πρώτες αγωνιστικές. Θεωρώ πως αυτή η νίκη επί του Πανθρακικού, που δεν ήρθε καθόλου εύκολα αφού είχαμε άγχος και μεγάλη πίεση, θα μας βοηθήσει να βρούμε τον καλό μας εαυτό.


 Φαίνεται πλέον στην ομάδα η καλή ψυχολογία και νιώθουμε σίγουροι πως τώρα θα βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα έτσι ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που πραγματικά μπορούμε.


 Βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται..”


  Μαζί με τη πρώτη νίκη, σε αυτό το χρονικό διάστημα ήρθε και νέος προπονητής. Θα μπορέσετε να μπείτε σε ικανό χρονικό διάστημα στο πνεύμα και τη νοοτροπία του;


 “Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες. Ήρθαν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Απλά πιστεύω πως επειδή υπήρξαν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, αργήσαμε κάπως να “δέσουμε” ως σύνολο κι αυτό ως ένα σημείο είναι φυσιολογικό. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ο κ. Μαντζουράκης μπορεί να φέρει γρήγορα το κάτι παραπάνω σ’ αυτή διότι βλέπω πως εκπέμπει θετικά πράγματα. Εμείς τώρα καλούμαστε και πρέπει να τον βοηθήσουμε έτσι ώστε τα καλά αποτελέσματα που θα έρθουν  το συντομότερο να χαρακτηρίσουν τη δουλειά του.


 Πιστεύω πως το υλικό της ομάδας είναι καλό και η ψυχολογία ιδανική για να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να διατηρήσουμε μια ανοδική πορεία στην απόδοσή μας και ασφαλώς στην βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα..”


 Το επόμενο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη είναι θεωρητικά πολύ δύσκολο. Νιώθεις πως μπορεί η ομάδα σου να δείξει αυτά τα θετικά στοιχεία σ’ αυτό;


 “Είναι όντως ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.


 Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με δύναμη σε όλες τις γραμμές, γρήγορη ανάπτυξη και λειτουργία σε όλο το γήπεδο ενώ μην ξεχνάμε πως λόγω της ποιότητάς της είναι πολύ τεχνική ομάδα με αποτέλεσμα να απαιτείται σοβαρότητα, προσοχή και πολύ δύναμη για την αντιμετωπίσουμε.


 Όμως σας είπα πως η Ξάνθη έχει την ικανότητα να αντέξει στην όποια πίεση και να διεκδικήσει ότι καλύτερο από το συγκεκριμένο αγώνα.


 Θα πάμε να δείξουμε αυτό που αξίζουμε και οι συνθήκες είναι καλές έτσι ώστε να τα καταφέρουμε.


 Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που μπορούμε απέναντι σε αυτόν τον Άρη, εκτιμώ πως θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει και μας αναλογεί.


 Έχουμε τις ικανότητες και ξέρουμε καλά πως στο φετινό πρωτάθλημα όλα τα ματς έχουν τη δικιά τους δυσκολία.. ”


 Από τον εαυτό σου τι μπούμε να περιμένουμε στη φετινή σεζόν;


 “Είναι πολλά αυτά που θέλω να δώσω και είμαι σίγουρος πως μπορώ να τα καταφέρω.


 Ουσιαστικά είναι ο δεύτερος χρόνος μου στην ομάδα της Ξάνθης. Με σκληρή καθημερινή δουλειά σε ένα πολύ καλό περιβάλλον με συμπαίκτες καλούς σε ποιότητα αλλά και άριστους χαρακτήρες, έχω πολλά να κερδίσω.


 Εφόσον όλα πάνε καλά θα δώσω τα πάντα για να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα και αγώνα με τον αγώνα.


 Φέτος έχω διάθεση να προσφέρω ότι μπορώ περισσότερο και ΘΕΛΩ να πετύχω πολλά γκολ, σίγουρα περισσότερα από πέρυσι καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνουμε ακόμη πιο ποιοτική ως ομάδα προσφέροντας και το ανάλογο θέαμα.


 Σε ότι αφορά τους στόχους μου, νομίζω πως συμβαδίζουν με αυτούς της Ξάνθης και των ανθρώπων της.


 Κοιτάζουμε ψηλά με αισιοδοξία και όρεξη για επιτυχία…”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button