Οι πολίτες της Ροδόπης δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Στέφανου Τζανίδη

Η Ροδόπη επιλέγει τους καλύτερους. Η Ροδόπη αποφάσισε και στηρίζει αυτόν που θα είναι δίπλα του την επόμενη μέρα των εκλογών. Μαρώνεια, Ίμερος, Προσκυνητές, Ξυλαγανή έδωσαν το μήνυμα μιας καθαρής νίκης στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ και έδειξαν εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητα του Στέφανου Τζανίδη.

Η Ροδόπη επιλέγει τους καλύτερους. Η Ροδόπη αποφάσισε και στηρίζει αυτόν που θα είναι δίπλα του την επόμενη μέρα των εκλογών.


Μαρώνεια, Ίμερος, Προσκυνητές, Ξυλαγανή έδωσαν το μήνυμα μιας καθαρής νίκης στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ και έδειξαν εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητα του Στέφανου Τζανίδη.


Ο Στέφανος Τζανίδης συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά της Ροδόπης όπου γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, που βλέπουν με εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του έναν πολιτικό που μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και καταθέτει τις προτάσεις και τους στόχους του, κρατώντας μία έντιμη πολιτική στάση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.


“Δεν διαχωρίζω τους πολίτες με βάση την κομματική προέλευση, το κοινωνικό υπόβαθρο, την καταγωγή ή την θρησκεία. Κάνω άνοιγμα σε όλους.


Προσπαθώ να συνθέσω όλες τις δυνάμεις.


Η περιοχή μας χρειάζεται όλους.


Είναι ώρα να επιλέξετε αυτόν που αγωνίζεται δίπλα σας για τα προβλήματα του τόπου.


Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζετε χρειάζονται λύσεις.


Η φωνή μας πρέπει να δυναμώσει στα κέντρα των αποφάσεων. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι νικητής σ’ αυτές τις εκλογές”, τόνισε στις ομιλίες του ο υποψήφιος βουλευτής, σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, που αποδέχεται με εμπιστοσύνη την υποψηφιότητά του και ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button