“Κάθε φορά και πιο δύσκολα”

Ο Γιάννης Ματζουράκης επέστρεψε για τέταρτη φορά στην Σκόντα Ξάνθη και πλέον αναλαμβάνει μία ομάδα την οποία γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά. Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε την Τρίτη για τις σκέψεις του και τους στόχους που θα θέσει, προκειμένου να είναι επιτυχημένη η χρονιά.

   Ο Γιάννης Ματζουράκης επέστρεψε για τέταρτη φορά στην Σκόντα Ξάνθη και πλέον αναλαμβάνει μία ομάδα την οποία γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά. Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε την Τρίτη για τις σκέψεις του και τους στόχους που θα θέσει, προκειμένου να είναι επιτυχημένη η χρονιά.
   “Είναι η τέταρτη επιστροφή μου στην ομάδα. Κάθε επόμενη φορά είναι δυσκολότερη, γιατί μπαίνουν και τα… βαρίδια από την προηγούμενη. Η Ξάνθη είναι μια πόλη που αγαπώ, μια ομάδα που αγαπώ και ένας κόσμος που αγαπώ, γι?αυτό χάρηκα που επέστρεψα”, είπε αρχικά στον “Novasport FM“.
   Στην συνμέχεια πρόσθεσε: “Αρχίζω να σχηματίζω εικόνα για την ομάδα με τη βοήθεια των συνεργατών μου. Θέλει πολλή δουλειά, ιδιαίτερα σε έναν τομέα που υστερεί, στον τομέα της τακτικής. Πρέπει και μπορεί η ομάδα να αξιοποιήσει καλύτερα την ποιότητα των παικτών. Αυτό θα γίνει μέσα από έναν προσανατολισμό που θα έρθει από τη δουλειά. Υπάρχουν δυο-τρία πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και το γκολ είναι ένα από αυτά. Δεν υπάρχει ταχύτητα στην ανάπτυξη και στο κέντρο διαχείρισης του παιχνιδιού. Μέσα από ασκήσεις τακτικής θα προσπαθήσουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι. Η φυσική κατάσταση είναι αλληλένδετη με την τακτική. Η τακτική βοηθά στην εξοικονόμηση δυνάμεων, αλλά χωρίς φυσική κατάσταση δεν γίνεται τίποτα”.
   Φυσικά αναφέρθηκε στους παίκτες που γνωρίζει: “Υπάρχουν πολλά παιδιά στην ομάδα που γνωρίζω από παλιά, όπως ο Λουτσιάνο, ο Βάλλας και ο Παπαδημητρίου”.


 


Συνέντευξη τύπου Λουτσιάνο


Συνέντευξη στους εκπροσώπους του τύπου έδωσε ο Βραζιλιάνος μέσος της SKODA ΞΑΝΘΗ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με Πανθρακικό και Άρη Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ έχουν ως εξής:


΄΄ Καταφέραμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Για την ομάδα μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα. Θέλαμε τους βαθμούς της νίκης και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στην ψυχολογία μας αλλά και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Γνωρίζω ότι ο κόσμος δεν ευχαριστήθηκε από το ποδόσφαιρο που παίξαμε αυτή την στιγμή θέλαμε μόνο το αποτέλεσμα για να έχουμε μια καλύτερη εβδομάδα ενόψει του επόμενου αγώνα.


Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα που απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω πάντως πως ο Κος Ματζουράκης θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτή την αναμέτρηση. Ο καινούργιος μας προπονητής έχει δουλέψει με αρκετούς ποδοσφαιριστές κατά το παρελθόν και αυτό είναι θετικό. Μπορεί να μην ξέρει αρκετούς αλλά θα προσπαθήσει να τους μάθει και να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε όλη στην διάθεση του και θα κάνουμε ότι μας ζητήσει.


Έχουμε ανάγκη ο κόσμος να μας στηρίξει και πρέπει να κάνουμε το γήπεδο καυτή έδρα όπου κάθε αντίπαλος θα φοβάται να έρθει και θα φοβάται από το 1ο λεπτό. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει, όλοι θέλουν να κερδίσουν. ΄΄



 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button