Εκλογικά παιχνίδια του Τουρκικού Προξενείου στη Θράκη!!!

Οι άνθρωποι της Θράκης, τόσο οι χριστιανοί όσο και οι μουσουλμάνοι ξυπνήσανε και δεν παρασύρονται σε παιχνίδια σαν αυτά που θέλει να παίξει το Τουρκικό Προξενείο. Σήμερα στη Θράκη, ζουν, δραστηριοποιούνται και προκόβουν οι Ελληνες πολίτες χριστιανοί και μουσουλμάνοι απολαμβάνοντας τα πλούσια αγαθά της Ελληνικής Δημοκρατίας.

   Οι άνθρωποι της Θράκης, τόσο οι χριστιανοί όσο και οι μουσουλμάνοι ξυπνήσανε και δεν παρασύρονται σε παιχνίδια σαν αυτά που θέλει να παίξει το Τουρκικό Προξενείο.


   Σήμερα στη Θράκη, ζουν, δραστηριοποιούνται και προκόβουν οι Ελληνες πολίτες χριστιανοί και μουσουλμάνοι απολαμβάνοντας τα πλούσια αγαθά της Ελληνικής Δημοκρατίας.


   Οι όποιοι και όσοι μουσουλμάνοι τυχόν εκλεγούν βουλευτές, όπως και οι χριστιανοί βουλευτές, θα είναι όπως και το Σύνταγμα ορίζει, αντιπρόσωποι του Ελληνικού Εθνούς και του λαού και θα υπηρετούν τα συμφέροντά του.


   Η ρατσιστική λογική των διακρίσεων δεν έχει θέση στη Θράκη και την απορρίπτουν όλοι, χριστιανοί και μουσουλμάνοι που θέλουν ν’ αποτελούν μια ενιαία, συμπαγή κοινωνία.


   Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης απέναντι στον τόπο και τους κατοίκους του παραθέτουμε εκτιμήσεις και συμπεράσματα μετά από προσεκτική έρευνα που έκανε ο “ΑΓΩΝΑΣ”.


   Ο σχεδιασμός και οι στόχοι του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Μειονότητας και κατ’ επέκταση της Αγκυρας προβλέπουν την εκλογή 4 βουλευτών στη Θράκη!


   Στην Ξάνθη προβλέπουν και στοχεύουν την εκλογή δυο βουλευτών.


   Με βάση τους αριθμούς και τις εμπειρίες από την εκλογική συμπεριφορά των μουσουλμάνων ψηφοφόρων ο παραπάνω στόχος εμφανίζεται εφικτός και μάλιστα η διαφαινόμενη διασπορά των ψήφων των χριστιανών, του δίνουν αυξημένες πιθανότητες.


   Μεγάλη απήχηση είχε το πρώτο θέμα του “ΑΓΩΝΑ” στο φύλλο του Σαββάτου 12/9/2009 με τίτλο “Για να μη περάσουν οι ξένες μεθοδεύσεις χωρισμού των πολιτών της Θράκης ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ”. Συσπείρωση στους ισχυρούς χριστιανούς υποψηφίους των συνδυασμών. Οι μουσουλμάνοι οφείλουν να αντιληφθούν ότι οι σχεδιασμοί του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους”


   Για το θέμα μας αυτό αναφέρθηκε η εφημερίδα “ΜΙΛΛΙΕΤ”. Για το τι έγραψε θ’ αναφερθούμε σ’ επόμενα φύλλα.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button