Επίσκεψη ττου Στέφανου Τζανίδη στη λαϊκή αγορά των Σαπών

Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζανίδης. Αυτή την φορά βρέθηκε κοντά σε οικεία πρόσωπα καθώς είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά των Σαπών, τόπο καταγωγής του.

Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζανίδης. Αυτή την φορά βρέθηκε κοντά σε οικεία πρόσωπα καθώς είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά των Σαπών, τόπο καταγωγής του. Η παρουσία του εκεί έτυχε γενικής αποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν με ενθουσιασμό τα συναισθήματα τους προς το δικό τους παιδί, όπως οι ίδιοι ανέφεραν.


Ο Στέφανος Τζανίδης στις συζητήσεις που είχε με τον κόσμο, τόνισε πως στην προεκλογική περίοδο πρέπει να συζητήσουμε και να μπούμε στην ουσία των προβλημάτων που ταλανίζουν την Ροδόπη. Σε ότι αφορά τις εκλογές, ο ίδιος επεσήμανε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση ως Έλληνες, μια πρόκληση που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει τίποτα, που να φανερώνει ότι είναι ικανή να ανταποκριθεί στην Ευρωπαϊκή προοπτική αλλά κα τις παγκόσμιες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας».


Παράλληλα ο Στέφανος Τζανίδης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για το τι έκανε μέχρι τώρα η ΝΔ στην περιοχή των Σαπών. «Η περιοχή των Σαπών θεωρείται μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Ευρώπης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε υποσχεθεί ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή σας και θα προβεί σε ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την προοπτική των Σαπών για το μέλλον. Αντίθετα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι τοπικοί κομματάρχες απέφυγαν να πάρουν οποιαδήποτε θέση στα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την περιοχή σας».


Ταυτόχρονα ο Στέφανος Τζανίδης ανέλυσε τις λύσεις και τις απαντήσεις που έχει το ΠΑΣΟΚ. «Το κόμμα μας έχει στόχο και όραμα. Και εγώ προσωπικά θα πολεμήσω από όποιο πόστο κι αν τοποθετηθώ για την Ροδόπη και τους πολίτες της, μέσα από τον καθημερινό διάλογο και την συστηματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που η περιοχή μας αντιμετωπίζει», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button