Σκληρή απάντηση Κοντού στις δηλώσεις Ζαγναφέρη

Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρος Κοντός, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Κώστα Ζαγναφέρη δήλωσε τα εξής: “Ο κ. Κώστας Ζαγναφέρης υπήρξε συνυποψήφιός μου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2004 και του 2007.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρος Κοντός, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Κώστα Ζαγναφέρη δήλωσε τα εξής:


“Ο κ. Κώστας Ζαγναφέρης υπήρξε συνυποψήφιός μου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2004 και του 2007.


Οι πολίτες της Ξάνθης έκαναν την αξιολόγησή τους και την επιλογή τους, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.


Τους έχω ανταποδώσει την εμπιστοσύνη αυτή, με κάθε μέσο που είχα στη διάθεσή μου, από όποιο πόστο και αν βρέθηκα.


Αυτό συνεχίζω να κάνω με ακόμη μεγαλύτερη μαχητικότητα, γνωρίζοντας καλά ότι ο κόσμος της Ξάνθης είναι δίπλα μου και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.


Αν ο κ. Ζαγναφέρης επιλέγει να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την παράταξη που τον τίμησε χρίζοντάς τον υποψήφιο, αυτό είναι δική του υπόθεση και γι’ αυτή κρίνεται από την κοινωνία της Ξάνθης και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.


Δεν τον τιμά, όμως, να προσπαθεί να συγκαλύψει την ατολμία και την ανασφάλειά του με ηθικολογίες.


Εξ’ άλλου, είναι γνωστό ότι το βράδυ της Δευτέρας πανηγύριζε στην Ξάνθη το γεγονός ότι είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.


Προφανώς, η ανταπόκριση που συνάντησε δεν ήταν τόσο θερμή, όσο ο ενθουσιασμός του…


Με τον τρόπο που επέλεξε να “λιποτακτήσει” την ώρα της “μάχης”, απλώς επιβαρύνει τη θέση του απέναντι σε εκείνους που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία δυνατή και συσπειρωμένη ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, που έχουμε μπροστά μας”.Σχετικά Άρθρα

Back to top button