Δεν… περίμενε!

Δεν μπορούσε να… περιμένει απ’ ό,τι φαίνεται ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, για αποτελέσματα, με συνέπεια από προχθες ο Βόλφγκανγκ Βολφ να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας… Βεβαίως, ο Γερμανός τεχνικός δεν είχε την “τύχη” τόσο του Γιορν Αντερσεν πριν από δύο χρόνια όσο και του Γιάννη Ματζουράκη πέρυσι, που έφυγαν πριν ακόμα… ξεκινήσει η σεζόν, όμως σαφώς και δεν μπορεί να “υπερηφανεύεται” ότι έκατσε στον πάγκο μόλις για 3 επίσημα ματς, ήτοι με ΠΑΣ, ΠΑΟ και Εργοτέλη (μία ισοπαλία και δύο ήττες…)!

Δεν μπορούσε να… περιμένει απ’ ό,τι φαίνεται ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, για αποτελέσματα, με συνέπεια από προχθες ο Βόλφγκανγκ Βολφ να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας…


Βεβαίως, ο Γερμανός τεχνικός δεν είχε την “τύχη” τόσο του Γιορν Αντερσεν πριν από δύο χρόνια όσο και του Γιάννη Ματζουράκη πέρυσι, που έφυγαν  πριν ακόμα… ξεκινήσει η σεζόν, όμως σαφώς και δεν μπορεί να “υπερηφανεύεται” ότι έκατσε στον πάγκο μόλις για 3 επίσημα ματς, ήτοι με ΠΑΣ, ΠΑΟ και Εργοτέλη (μία ισοπαλία και δύο ήττες…)!


Πάντως, η ΠΑΕ, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, δικαιολόγησε το “διαζύγιο” με τον Βολφ, σε “πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους” που ανάγκασαν τον Γερμανό να ζητήσει από τον Πανόπουλο “να τον αποδεσμεύσει από τα καθήκοντά του”. Εδώ εγείρεται βεβαίως το ερώτημα: Οι σοβαροί οικογενειακοί λόγοι που επικαλέστηκε ο Βολφ για να αποδεσμευτεί, δεν υφίσταντο πριν από μία βδομάδα; Ή πριν από δύο;


Φαβορί ο Κωστένογλου


Οπως και να ‘χει, κόντρα στον Πανθρακικό οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Παναγιώτης Γκουτσίδης θα κάτσουν στον πάγκο της Ξάνθης, για την οποία φαβορί θεωρείται ο Νίκος Κωστένογλου.


Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης (αποπέμφθηκε στις 18 Μαΐου, λίγο πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τη διοίκηση των Αρκάδων…), σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Χρήστο Πανόπουλο και στην παρούσα φάση φαντάζει ως ο επικρατέστερος -ως γνωρίζων πρόσωπα και πράγματα στην Ξάνθη- να αναλάβει τους ακρίτες.


Ακούστηκε και το όνομα του Γιάννη Ματζουράκη, όμως μέχρι χθες δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό, ενώ κυκλοφόρησε μέχρι και το όνομα του… Τιμούρ Κετσπάγια που αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό.


Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ


· 1999-00: Γιάννης Ματζουράκης έως 13η, Βαγγέλης Βλάχος από 14η έως 25η, Νίκος Καραγεωργίου από 26η έως 34η


· 2000-01: Γιώργος Φοιρός έως 11η, Χουάν Ραμόν Ρότσα (Αργ.) από 12η έως 16η, Νίκος Καραγεωργίου από 17η έως 30ή.


· 2001-02: Νίκος Καραγεωργίου


· 2002-03: Νίκος Καραγεωργίου


· 2003-04: Νίκος Καραγεωργίου


· 2004-05: Γιάννης Ματζουράκης


· 2005-06: Γιάννης Ματζουράκης


· 2006-07: Γιάννης Ματζουράκης έως 5η-Γιάννης Ισπυρλίδης 6η, Τάκης Λεμονής από 7η έως 15η, Σάββας Κωφίδης από 16η έως 23η, Νίκος Κεχαγιάς από 24η.


· 2007-08: (Απολύθηκε πριν από την έναρξη της περιόδου ο Γιορν Αντερσεν). Εμίλιο Φερέρα (Βελγ./Ισπ.) έως 5η-Νίκος Κεχαγιάς από 6η έως 30ή.


· 2008-09: (Εφυγε πριν από την έναρξη της περιόδου ο Γιάννης Ματζουράκης). Στέλιος Κατρακυλάκης από 1η έως 2η, Γιώργος Παράσχος από 3η έως 24η, Παναγιώτης Γκουτσίδης από 25η έως 30ή.


 


 


Για οικογενειακούς


λόγους έφυγε ο Βολφ


Σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του Βολφ, οφείλεται η αποχώρηση του Γερμανού τεχνικού από τον πάγκο της Ξάνθης.


Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο Βολφ από τα μέλη της οικογένειάς του για το πρόβλημα, βρέθηκε στην Αθήνα και ενημέρωσε πλήρως τον Χρήστο Πανόπουλο, ζητώντας του να λύσουν το συμβόλαιο και να μπορέσει έτσι να επιστρέψει άμεσα στην Γερμανία.


Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης δεν άργησε καθόλου να πει το ναι και παράλληλα ξεκίνησε το… ράλι για την αναζήτηση του διαδόχου του Βολφ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μυαλό του Χρηστου Πανόπουλου υπάρχουν 4 ονόματα Ελλήνων προπονητών και συγκεκριμένα αυτά των Τσιώλη, Νιόπλια, Κωστένογλου και του Σούλη Παπαδόπουλου, ενώ ακούγεται και εκείνο του Γιάννη Ματζουράκη, αλλά χωρίς πολλές πιθανότητες.


Ηδη με τους δύο πρώτους έγιναν οι πρώτες επαφές, δίχως αποτέλεσμα καθώς ο Νιόπλιας δεν επιθυμεί να εργαστεί σε συλλογικό επίπεδο αυτό τον καιρό, ενώ ο Τσιώλης παρέπεμψε το θέμα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.


Από την ξένη αγορά, το πρώτο και απόλυτα λογικό σενάριο θέλει την Ξάνθη να κινείται προς την πλευρά της λύσης Κετσπάγια. Ολα αυτά τα θέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από σήμερα και σίγουρα μέχρι το ματς με τον Πανθρακικό θα επιχειρήσει ο Πανόπουλος να κάνει την όποια έκληξη…


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button