Δήλωση της Γεωργίας Ανδρέου Μιχαηλίδη

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ξάνθης κα Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είμαι υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία, κάτι για το οποίο ευχαριστώ τον πρόεδρο της παράταξης, τον κ. Κώστα Καραμανλή, και υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να φανώ αντάξια των προσδοκιών του, αντάξια και στις προσδοκίες όλων των κατοίκων του Ν. Ξάνθης.

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ξάνθης κα Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων προέβη στην παρακάτω δήλωση:


“Είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είμαι υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία, κάτι για το οποίο ευχαριστώ τον πρόεδρο της παράταξης, τον κ. Κώστα Καραμανλή, και υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να φανώ αντάξια των προσδοκιών του, αντάξια και στις προσδοκίες όλων των κατοίκων του Ν. Ξάνθης.


Αυτή την ύστατη και δύσκολη στιγμή συστρατεύομαι στον αγώνα παρόλες τις δυσκολίες για μένα, λίγος χρόνος προβολής, φόρτος επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, μόνο με διάθεση προσφοράς στον τόπο μου.


Αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι είμαι έτοιμη, μετά από μια μακρά πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στα κοινά της πόλης, να παλέψω και να αγωνιστώ για τον τόπο μου, για την Ξάνθη, από τα έδρανα του Κοινοβουλίου.


Πιστεύω ότι οι Ξανθιώτες θα αξιολογήσουν και θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας με τους αξιόλογους συνυποψηφίους μου, ώστε να συνεχιστεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.


Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με τίμησαν παλαιότερα με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν να αγωνιστώ για την αυτοδιοίκηση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω εκ των προτέρων μέσα από την ψυχή μου, όλους όσους επιθυμούν να με στηρίξουν στον καινούργιο μου αγώνα για το Κοινοβούλιο.


Άλλωστε χρόνια τώρα μάχομαι με πάθος για θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, τη γυναίκα και τα παιδιά, τους πρόσφυγες, υποστηρίζοντας δράσεις εθελοντισμού και φορείς πολιτισμού αλλά και με προτάσεις για την οικονομική ανάπτυξη του νομού μας ως στέλεχος του Τεχνικού Επιμελητηρίου.


Επίσης μετά από άριστες εγκύκλιες σπουδές, είμαι Διπλωματούχος Ηλεκ/γος Μηχανικός, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων(MBA) και μιλώντας αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά συμμετείχα με εισηγήσεις σε διεθνή συνέδρια αλλά και αρθρογραφώντας στον τοπικό τύπο προωθώντας θέματα κοινωνικά και αναπτυξιακά. Αλλά και μέσα από την εργασία μου, στη ΔΕΗ, δεν έπαψα στιγμή να λειτουργώ προς το συμφέρον της περιοχής μας.


Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που απορρέουν από την υποψηφιότητα μου αυτή, και δηλώνω ότι έχω τις γνώσεις, που απορρέουν από σύγχρονη τεχνοκρατική κατάρτιση, τη δύναμη και τη διάθεση να δουλέψω σκληρά και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του νομού μας.


Επίσης δεσμεύομαι και σας υπόσχομαι να μην διαψεύσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε με την ψήφο σας.


Υπάρχει και η εμπειρία, αλλά και η αγωνιστική διάθεση να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας αυτό που του αξίζει.


Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Δώστε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με διάθεση προσφοράς και ικανότητες  για το καλό του τόπου μας.


 


«Ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει τον Καραμανλή»


 


Ο ελληνικός λαός θα δώσει αυτοδυναμία στη ΝΔ, γιατί συνειδητοποιεί ότι έχει μια επιλογή να κάνει: να επιλέξει ποιος είναι ο καταλληλότερος για να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου. Αυτό τονίζει η υποψήφια Βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κα Γεωργία Ανδρέου, στην πρώτη της επαφή με τους δημοσιογράφους της Ξάνθης. «Μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε η κα Ανδρέου, καλώντας τον κόσμο της παράταξης, που μπορεί να νιώθει απογοητευμένος, να εμπιστευτεί ξανά την κυβέρνηση της ΝΔ για να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της.


Στην πρώτη προεκλογική επαφή της με τους δημοσιογράφους, η υποψήφια Βουλευτής Ξάνθης είπε:


1. Για την αυτοδυναμία: ότι ο ελληνικός λαός θα τη δώσει στη ΝΔ που έχει καταθέσει την πρότασή της στον ελληνικό λαό σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που λέει μόνο ευχολόγια.


2. Για την οικονομική κρίση και την ανεργία των νέων: ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να νιώθουν οι νέοι ότι το αύριο είναι μαύρο. Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολούθησε μια πολιτική που έδωσε προοπτική σε έναν αριθμό νέων και μείωσε την ανεργία στο 9%, (λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ποσοστό βρίσκεται «εννέα μονάδες παραπάνω απ΄ ότι πρέπει»). «Η ΝΔ έχει στόχο και όραμα ώστε οι νέοι να βλέπουν ένα καλύτερο αύριο μπροστά τους», συμπλήρωσε.


3. Για την πάταξη της φοροδιαφυγής: ότι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η φοροδιαφυγή είναι η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία. «Δεν μπορεί ο μισθωτός και ο συνταξιούχος να σηκώνει όλο το βάρος των φόρων», ανέφερε και προσέθεσε ότι η Κυβέρνηση έπρεπε να είχε πάρει αυτά τα μέτρα από το 2004, αλλά δεν το έπραξε, πιστεύοντας στη λογική της ήπιας προσαρμογής. Γι αυτό πρέπει από εδώ και πέρα να ενταθεί η προσπάθεια.


4. Για τις συμπεριφορές που πλήγωσαν τη βάση της ΝΔ ότι το κόμμα καλεί αυτούς τους ψηφοφόρους να γυρίσουν πίσω. «Τους καλούμε, έχοντας μάθει από τα λάθη μας, να μας ξαναστηρίξουν, γιατί έχουμε υποχρέωση να ολοκληρώσουμε μια πολιτική που βρίσκεται στη δυσκολότερη φάση της.» 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button