Δήλωση Μπουδούρ Αχμέτ

Συμπολίτισσα, Συμπολίτη Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 κατέρχομαι στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καθώς ο Αρχηγός της και Πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για το Νομό Ξάνθης.

Συμπολίτισσα,


Συμπολίτη


Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 κατέρχομαι στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καθώς ο Αρχηγός της και Πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για το Νομό Ξάνθης.


Με σκοπό να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με διάθεση να φανώ χρήσιμος σε όλους τους συντοπίτες του μουσουλμάνους και χριστιανούς, διεκδικώ την ψήφο σας και ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, δηλώνοντάς σας ότι η μόνη μου υπόσχεση θα είναι να φανώ αντάξιος της προμίμησής σας και της εμπιστοσύνη σας και να υπηρετήσω πιστά το συμφέρον του τόπου.


Προς τους μουσουλμάνους συντοπίτες μου απευθύνω αγωνιστικό χαιρετισμό νίκης και τους καλώ να στηρίξουν την προσπάθεια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του Κώστα Καραμανλή, ως της μόνης υπεύθυνης δύναμης, ως της μόνης ελπίδας για τον τόπο.


Τους καλώ να επιλέξουν ανάμεσα στον λαϊκισμό και την υπευθυνότητα, ανάμεσα στην άκρατη υποσχεσιολογία και την ειλικρίνεια, τους καλώ να επιλέξουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, για να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο και να μην ξαναγυρίσει ο τόπος πίσω.


Γέννημα θρέμμα Ξανθιώτης, τέκνο μιας πολύτεκνης φτωχής οικογένειας από τα Κιμμέρια Ξάνθης, που έμαθα να αγωνίζομαι καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου, εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο με αγωνιστική διάθεση και αγάπη για τον τόπο, με σκοπό να φανώ χρήσιμος για όλους τους συντοπίτες μου, για να υποχρεώσω με την φωνή μου να σκύψει η πολιτεία επάνω στα προβλήματα των συμπολιτών μου μουσουλμάνων κατοίκων αυτού του τόπου και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση αυτών των προβλημάτων και εν τέλει στην επίλυσή τους.


Θέλω τον εαυτό μου στρατιώτη στην προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή και θα αγωνιστώ με πίστη και αφοσίωση για να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης του.


Με υπευθυνότητα, με πάθος και αγωνιστικότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος και με αξιοπρέπεια, πολιτεύομαι και ζητώ να με στηρίξετε, να δυναμώσετε τη φωνή μου για να υπηρετήσω με συνέπεια το συμφέρον αυτού του τόπου για να διεκδικήσω λύσεις για κάθε ατομικό και συλλογικό πρόβλημα, λύσεις για όλη την Ξάνθη και τους κατοίκους τους μουσουλμάνους και χριστιανούς.


Μπουδούρ Αχμέτ


Υποψήφιος Βουλευτης Νέας Δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button