Το τρίτο μάτι

Χρονια πολλα για την ονομαστική τους γιορτή να ευχηθούμε στο Σταύρο Βλαχόπουλο και Σταύρο Καρυπίδη.Με υγεία και επιτυχίες.
*Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον Παναγιώτη Πεντζουρίδη για τη νέα του εκδοτική προσπάθεια. Επανακυκλοφόρησε την “Επικαιροτητα” την εβδαμαδίαια κυκλοφορία.

*Χρονια πολλα για την ονομαστική τους γιορτή να ευχηθούμε στο Σταύρο Βλαχόπουλο και Σταύρο Καρυπίδη.Με υγεία και επιτυχίες.



fΚαλή επιτυχία ευχόμαστε στον Παναγιώτη Πεντζουρίδη για τη νέα του εκδοτική προσπάθεια. Επανακυκλοφόρησε την “Επικαιροτητα” την εβδαμαδίαια κυκλοφορία.


 



*Στο “Κυβερνείο” θεάθηκαν μεσημέρι της Κυριακής Χρήστος Πούλιος, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Κώστας Βαζίκας, Μιχάλης Σαραλέκος να σχολιάζουν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις υποψηφιότητες. Για τις δημοτικές υπάρχει χρόνος.. .και μπορεί να γίνουν και ανατροπές!


 



*Ενα χρόνο έχει που λειτουργεί το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, τα εγκαίνια του όμως έγιναν χθες το πρωί.


Αν δεν είχαμε εκλογές, ίσως και να μη γινόταν…


 



*Μπάχαλο στο κέντρο της πόλης μας. Κυκλοφοριακό αλλαλούμ με τη λειτουργία των νέων φαναριών. Οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν και οι δημοτικοί αστυνόμοι έριχναν κλήσεις για παράνομη σταθμευση!


 



*Μπάχαλο και στο πάρκο κεραιών και κανένας δεν μιλάει. Τις επόμενες ημέρες φωτογραφίες “με οικίσκους” που έγιναν εκεί πάνω. Μέ  άδεια ή χωρίς;


 



*Ποιος θα βάλει τάξη στο πάρκο κεραιών; Ο Δήμος, το Δασαρχείο; Ποιος ;


 



Επίσημα ανακοίνωσαν


τα ψηφοδέλτια τους


 ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ


Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις υποψηφιότητες των κομμάτων στο νομό Ξάνθης καθώς ανακοινώθηκαν, επίσημα, οι συνδυασμοί των ψηφοδελτίων εκτός από εκείνα του ΛΑΟΣ και της Ν.Δ, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα.


Την επίσημη ανακοίνωση του τοπικού ψηφοδελτίου, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου, στα πλαίσια του 35ου ΚΝΕ – Οδηγητή, η Ν.Ε Ξάνθης του ΚΚΕ, παρουσία του ευρωβουλευτή του κόμματος, Γιάννη Τούσσα.


 Υποψήφιοι βουλευτές είναι οι : Βογιατζής Κώστας, Εφέντη Χασάν, Μαχαιρίδου Παρασκευή, Πυργελής Γιώργος και Φωτιάδης Δημήτρης.


Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τούσσας, επισήμανε ότι:


“Μόνο το ΚΚΕ έχει διαφορετική πολιτική. Θέτει το πραγματικό πολιτικό πρόβλημα, τη μόνη πολιτική πρόταση, καταρρίπτοντας τον ευρωμονόδρομο των άλλων κομμάτων. Αποτελεί πραγματικό αντίπαλο δέος της κυρίαρχης πολιτικής του κεφαλαίου.


Ακριβώς για αυτό – είπε χαρακτηριστικά – συκοφαντείται και πολεμάται το ΚΚΕ ως δήθεν δογματικό, συντηρητικό και για εθνική απομόνωση.


Η απάντηση του ΚΚΕ είναι ότι είναι ρεαλιστικό ένα ρωμαλέο κίνημα και ένα ισχυρό ΚΚΕ το οποίο διεκδικεί και επιφέρει πλήγματα στην κερδοφορία του κεφαλαίου.’


Τέλος, ο κ. Τούσσας ζήτησε από τον κόσμο της Ξάνθης :’να κάνει το μεγάλο βήμα και να στηρίξει το ΚΚΕ’.


Και ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το Νομαρχιακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, ανακοίνωσε το τοπικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν οι :


Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, Καλιαμπάκας Νίκος, Καρανάσου-Μπατζακίδου Μαρία, Κεχαγιά Ευαγγελία, Μαλκότς Χασάν.


 Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος αλλά σύμφωνα και με τα όσα υποστήριξε, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κ. Νίκος Ανταμπούφης, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν ενεργοί πολίτες, γνωστοί για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους, την πολιτική, κοινωνική και συνδικαλιστική δραστηριότητα τους και τη διάθεση τους για ανιδιοτελή προσφορά.


Επισημαίνεται ακόμη ότι από τους πέντε υποψηφίους, οι τέσσερις – αν και με πολύχρονη παρουσία στα κοινά του τόπου και στο χώρο της αριστεράς, είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι σε βουλευτικές εκλογές, δείγμα και αυτό της ανανέωσης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.


 


*Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σγουρίδης, καλεί τους Ξανθιώτες στην πρώτη πολιτική του ομιλία, με την οποία θα εγκαινιάσει και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης ‘Νεράϊδα’ σήμερα στις 20.30.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button