ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΡΔΟ-ΣΚΟΠΙΑ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ – ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΛΛΟΤΡΙΑΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ

Την Παρασκευή και ώρα 02.30′ στη Γενισέα  Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας ένας 59χρονος αλλοδαπός πολίτης Ρουμανίας, ο οποίος ήλθε σε εξώγαμη συνουσία, αντί τιμήματος 20 ευρώ με 19χρονη ημεδαπή την οποία προήγαγε σε πορνεία ο 30χρονος θείος της. Στη συνέχεια ο 30χρονος με τη 19χρονη, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από την οικία του 59χρονου αλλοδαπού, διάφορα προ-σωπικά του αντικείμενα με σκοπό να τα ιδιοποιηθούν και ο 59χρονος αντιλαμβανόμενος τούτο, έπληξε με σιδερένια ράβδο στην αριστερή πλευρά τον 30χρονο, ο οποίος διακο-μίστηκε ενταύθα Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.


Δράστες (πλην της 19χρονης ημεδαπής η οποία διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται) συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδι-κών Ξάνθης.


 


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ


Την Πέμπτη και ώρα 18.00′ στον Κένταυρο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, ένας 26χρονος ημεδαπός ο οποίος τη στιγμή βεβαίωσης παράβασής του για μη χρήση προ-στατευτικού κράνους εξύβρισε αστυνομικό με ακατονόμαστες φράσεις.Συλληφθείς δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 


Ευχές του αστυνομικού δ/ντή


για τη νέα σχολική χρονιά


Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Ταξίαρχος Ανδρέας ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗΣ με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς τους  καλή σχολική χρονιά.Επιπλέον το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης την 11.09.2009 διένειμε φυλλάδια σε κεντρικά ση-μεία και σχολεία της πόλης μας με ενημερωτικό περιεχόμενο για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν οι μαθητές, οι γονείς τους και οι δάσκαλοι με σκοπό την ασφαλή μετακί-νησή τους και ειδικότερα την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα.


Η Τροχαία αρχίζει παράλληλα ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία και σχεδιάζει κυκλοφο-ριακές ρυθμίσεις, που θα διευκολύνουν τη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button