ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Προκαλεί απορία η ταχύτητα με την οποία η απερχόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, εξαγγέλλει και υλοποιεί έργα τα οποία και εγκαινιάζει ασθμαίνοντας, προσλαμβάνοντας μάλιστα και το απαραίτητο προσωπικό με παράνομες και συνοπτικές διαδικασίες.

Προκαλεί απορία η ταχύτητα με την οποία η απερχόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, εξαγγέλλει και υλοποιεί  έργα τα οποία και εγκαινιάζει ασθμαίνοντας, προσλαμβάνοντας μάλιστα και το απαραίτητο προσωπικό με παράνομες και συνοπτικές διαδικασίες.


Δημιουργεί κατάπληξη το γεγονός ότι προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε η ίδρυση του Προαστιακού Θράκης και χωρίς κανένα έργο υποδομής ή οργάνωσης, ο κ. Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών προβαίνει στα εγκαίνιά του. Εάν η σπουδή αυτή χαρακτήριζε τη δράση, της υπό προθεσμία Κυβέρνησης,  κατά την διάρκεια της εξαετούς της πορείας, ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν θα ομολογούσε δημοσίως  στην ΔΕΘ, ότι υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις σε πολλούς τομείς.


Ο λαός της Θράκης  και νοήμων είναι και υπερήφανος είναι και  πολιτικά ώριμος είναι, για να παρασυρθεί από επικοινωνιακές φιέστες, που σκοπό έχουν την υφαρπαγή της ψήφου του και πάλι.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button