Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συμμετέχει στην 74η ΔΕΘ

Στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η εκδήλωση των εγκαινίων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Δημήτρη Σταμάτη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009, στις 11:00 π.μ. στο Περίπτερο 3, stand 1.

Στην 74η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η εκδήλωση των εγκαινίων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Δημήτρη Σταμάτη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009, στις 11:00 π.μ.  στο Περίπτερο 3, stand  1.


Εν τω μεταξύ, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας, στο Λευκό Πύργο, θα βρίσκεται  η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης από  5 έως 13  Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Τουριστικής Προβολής για το έτος 2009.


Η διαφημιστική ενέργεια, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία ενός καλαίσθητου και ελκυστικού info kiosk, το οποίο θα προβάλει τις φυσικές ομορφιές και τους τουριστικούς προορισμούς των πέντε Νομών της Περιφέρειας. Παράλληλα, θα γίνεται διανομή έντυπου και διαφημιστικού υλικού, για τις τουριστικές δυνατότητες και επιλογές, που προσφέρει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.


Οι ημέρες λειτουργίας του info kiosk είναι από το Σάββατο 5 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009,  καθημερινά κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button