Περιφέρεια

Πέντε «καυτά» θέματα θέτει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ ο Ιρφάν Χατζηγκενέ

Πέντε σημαντικά θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτήν, θέτει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ.

Υποβάλλοντας σχετικές επερωτήσεις, ο κος Χατζηγκενέ ζητά ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών σχετικά με τη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου στον ορεινό όγκο της ΠΕ Ξάνθης (που είναι διαπιστωμένη ανάγκη και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία), για την μέριμνα που πρέπει να ληφθεί σχετικά με τα κτιριακά προβλήματα του μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης όπου φοιτούν περίπου 700 μαθητές και μαθήτριες καθώς και για τη λειτουργία του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ξάνθης.

Επιπλέον ζητά αναλυτική ενημέρωση για την παραγωγικότητα του ειδικού συμβούλου του Περιφέρειαρχη ΑΜΘ κ. Μουσταφά Μουσταφά, αλλά και διευκρινίσεις σχετικά με πρόσφατο διαγωνισμό που έγινε αναφορικά με παραχώρηση αδειών ταξί στην ΠΕ Ξάνθης.

Όλα τα ζητήματα αφορούν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών της ΠΕ Ξάνθης, η οποία συνεχώς υποβαθμίζεται από την αδράνεια της διοίκησης και την αδυναμία της ή την απροθυμία της να εφαρμόσει πολιτικές που ωφελούν ουσιαστικά και ανεξαιρέτως όλους/ες τους πολίτες της Περιφέρειας μας.

Αποτελεί θεσμική υποχρέωση των συμβούλων της αντιπολίτευσης να αναδεικνύουν τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της Περιφέρειας μας και να καλούν τη διοίκηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες της, ειδικά όταν η διοίκηση κωλυσιεργεί, αδρανεί και τελικά αντί να επιλύει προβλήματα, δημιουργεί μεγαλύτερα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button