Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης για συγκέντρωση φαρμάκων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, επικροτώντας την προσπάθεια του ΣΚΑΪ  και του 3ου Ραδιοφωνικού  Προγράμματος Ξάνθης  και  θέλωντας να συμμετάσχει στις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζουμε όλοι οι Έλληνες , αποφάσισε  να συνδράμει το σημαντικότατο εγχείρημα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης , που  αφορά  στην λειτουργία ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ. Δια του παρόντος, δηλώνει την πρόθεσή του να συμμετάσχει ως αρρωγός ,στην συγκέντρωση φαρμάκων, στα γραφεία του , στην οδό  Βασ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, επικροτώντας την προσπάθεια του ΣΚΑΪ  και του 3ου Ραδιοφωνικού  Προγράμματος Ξάνθης  και  θέλωντας να συμμετάσχει στις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζουμε όλοι οι Έλληνες , αποφάσισε  να συνδράμει το σημαντικότατο εγχείρημα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης , που  αφορά  στην λειτουργία ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ. Δια του παρόντος, δηλώνει την πρόθεσή του να συμμετάσχει ως αρρωγός ,στην συγκέντρωση φαρμάκων, στα γραφεία του , στην οδό  Βασ. Κων/νου 1 στο ισόγειο του Επιμελητηρίου (Ε.Β.Ε. στην κεντρική πλατεία)

Επειδή ο χρόνος  από σήμερα 23/10/12 έως και το Σάββατο 27 /10/  2012 είναι περιορισμένος   προσφερόμαστε  να συνεχίσουμε για όσο καιρό χρειαστεί να δεχόμαστε φάρμακα που περισσεύουν σε συμπολίτες  μας ,  προκειμένου να βοηθηθούν μέσω του κοινωνικού ιατρείου της Μητροπόλεως Ξάνθης,  όσοι τα έχουν ανάγκη.

    Η πρότασή μας αυτή προκύπτει  από τις  εδώ και πολύ καιρό επανηλλημένες επισκέψεις συμπολιτών μας στα γραφεία μας ,  οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν φάρμακα. Δηλώνουμε ότι προτειθέμεθα  να τους διευκολύνουμε   και εξ αιτίας της τοποθεσίας των γραφείων μας , που δίδουν την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στον κάθε ένα από εμάς.

Θα ήταν χαρά μας να στηρίξουμε  την όποια  προσπάθεια ανακούφισης ,των συμπολιτών μας που πλήτονται .

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων  δηλώνουμε  ότι, δεν έχουμε καμία  απολύτως προθέση να λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά σε σχέση με την σημαντικότατη πρωτοβουλία του ΣΚΑϊ και του 3ου Ραδιοφωνικού Προγράμματος Ξάνθης , παρά  επικουρικά  και μάλιστα εάν και εφ΄όσον αυτό γίνει δεκτό .

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε  την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, για την επίτευξη του στόχου λειτουργίας   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ  και στην πόλη μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button