Στα πλαίσια της 7ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” σας προσκαλεί να υποδεχθούμε όλοι μαζί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στην Πλατεία Μητροπόλεως Ξάνθης, τη φλόγα της “Αγάπης”. Συμμετέχουμε και εμείς στην 7η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, δίνουμε και εμείς το μήνυμά μας για την προώθηση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” σας προσκαλεί να υποδεχθούμε όλοι μαζί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στην  Πλατεία Μητροπόλεως Ξάνθης, τη φλόγα της “Αγάπης”.


Συμμετέχουμε και εμείς στην 7η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, δίνουμε και εμείς το μήνυμά μας για την προώθηση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.


Ας υποδεχθούμε όλοι μαζί τους λαμπαδηδρόμους που θα μας φέρουν τη φλόγα της ανθρωπιάς και της αγάπης για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, τη φλόγα που έδωσε τα μηνύματά της σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Από την Πάτρα, τον τόπο στην οποίο έγινε για φέτος η αφή της φλόγας, μέχρι τον Έβρο, τα  νησιά  του Αιγαίου και την ηπειρωτική Ελλάδα, και μέχρι τον τελικό της προορισμό την πόλη της Άρτας  στις 9 Οκτωβρίου , η φλόγα της “ΑΓΑΠΗΣ” έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες και να στείλει μηνύματα Αγάπης, Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Για τέταρτη χρονιά φέτος ο Δήμος Ξάνθης και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης ενέταξε στις εκδηλώσεις των Εορτών Παλιάς Πόλεως Ξάνθης, την περιφορά και την υποδοχή της φλόγας των Εθελοντών Αιμοδοτών, αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη και διαχρονική αξία της ως μήνυμα κοινωνικής και ανθρώπινης αλληλεγγύης.


Από νωρίς το απόγευμα δεκάδες λαμπαδηδρόμοι θα τρέχουν μέσα στην πόλη και ανάμεσα από τα στέκια των πολιτιστικών Συλλόγων προκειμένου να μεταφέρουν τη φλόγα στην Πλατεία Μητροπόλεως.


Για το λόγο αυτό ζητούμε και από σας να στηρίξετε με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας και τη 7η Λαμπαδηδρομία.


Να δώσετε βροντερό παρών στην εκδήλωση αυτή και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε δωρεάν τη Συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Μελίνας Κανά.


Τέλος σας ενημερώνουμε ότι για την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών όλης της χώρας η Πανελλήνια Ομοσπονδία εξέδωσε λαχεία αξίας 2,00 Ε έκαστο επ’ ευκαιρία της λαμπαδηδρομίας με δώρο ένα προκατασκευασμένο σπίτι 40τ.μ. και αξίας 40.000,00 Ε ευγενική προσφορά της εταιρείας ΔΟΥΡΟΣ ΑΕ.


Σας παρακαλούμε να ενισχύσετε και οικονομικά την προσπάθειά μας αυτή  αφού ανάλογα με τα λαχεία που θα πουλήσουν οι αιμοδότες της Ξάνθης ανάλογα θα ενισχυθούν και τα έσοδα του τοπικού συλλόγου.Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος      Ιωάννης Αθ.Παπαχρόνης     


Ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος  Αθ. Σιωπίδης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button