ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΕΙΟ

Αγαπητέ Πρόεδρε της Στέγης Γραμμάτων και Καλών Τεχνών του Δήμου Ξάνθης Τάσο Θεοδωρίδη

Δώσε επιτέλους ένα τέλος στην μιζέρια και τον μιμητισμό σ’ αυτήν την πόλη. Υπάρχουν άξια τέκνα αυτού του τόπου τα οποία θα πρέπει κάποτε αυτή η πόλη να πάψει να τα θεωρεί παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Κάνε δημόσια επώνυμο προσκλητήριο κάλεσμα. Φιλοξένησέ τους ένα Σαββατοκύριακο. Οσοι δεν έρθουν, δημοσιοποίησε τα ονόματά τους. Δώσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να πάρουν αυτοί στα χέρια τους την τύχη του Χατζηδάκειου και να το δώσουν μια διαφορετική διάσταση. Δώσε ένα τέλος στον “πιθηκισμό των ημιμαθών επιτροπών” και στην άγονη και ασταμάτητη φλυαρία “της Δημοκρατίας του φραπόγαλου”.


Ορισε Γενικό Διευθυντή τον Στέφανο Τσιτσόπουλο, κάλεσε ενδεικτικά: α) από τον χώρο της Δημοσιογραφίας τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Τάσο Κοντογιαννίδη, β) τους μουσικούς παραγωγούς Γιάννη Στεφανίδη και Γιαννακόπουλο Νίκο, γ) από τον χώρο της μουσικής τους Παπαδόπουλο Ιωάννη, Πασβάντη Πέτρο, Δημητριάδη Πέτρο, Κοντόπουλο Βαγγέλη, Σοφία Εμφιετζή, Δωρόπουλο Βαγγέλη, Καναργιέλη Γιάννη, Μουρβάτη Αγγελο, Μεταλληνό Γιάννη, Τσανακλίδου Τάνια, Ραλλία Χρηστίδου, Βουγιουκλή Θωμά, Βουγιουκλή Ελένη, Βουγιουκλή Σουζάνα, δ) από τον χώρο της Σκηνοθεσίας και του Θεάτρου τους Λάζο Τερζα, Ξανθόπουλο Πασχάλη, Κώστα Λειβαδίτη, Αγγελίδου Πελαγία, Στασινοπούλου Τιτίκα, Γρηγόρη Βαλτινό, Μαρία Δανάη Οθωναίου , Τσακίρη Σταύρο, Μπουζούρη Παρθενόπη, Χαϊτίδη Δημήτρη, Μαγγίρα Χρήστο, ε) από τον χώρο των παρουσιαστών τις αδελφές Μαγγίρα.



Φιλοκαλώ γραπτώς


ταπεινός εκδότης


 βιβλιοπώλης


αυτής της “όμορφης μικρής μας πόλης”


Ενας εκ των εικοσιέναν της ΦΙΛΟΚΑΛΙΑΣ


27/7/2009 Ξάνθη


Μιχάλης Σπανίδης


 



Υ.Γ.: Δεν μπορεί να λαμβάνει χώρα το γεγονός ότι σ’ αυτήν την πόλη αυτοί που α) προσκυνούν και φιλούν τα μπούτια της εισαγόμενης βασίλισσας του Καρναβαλιού και β) αυτοί που λούζουν με γαρδένιες τις βασίλισσες των νυχτερινών ναων της κατάνυξης να έχουν λόγο και βήμα στο κάθε “ΧΑΤΖΙΔΑΚΕΙΟ”.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button