“Αφυπνισθείτε Θρακιώτες”

Εχει καταντήσει πλέον ρουτίνα η ανενόχλητη προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στη Θράκη μας για τον εκτουρκισμό των μουσουλμάνων πομάκων. Τελευταία όμως έχουν αποθρασυνθεί εντελώς ενώ το ΥΠΕΞ της Ελλάδας αδιαφορεί παντελώς και στο μόνο που ενδιαφέρεται είναι η προσωπική προβολή και το “ίματζ” της κας Ντόρας Μπακογιάννη.

Εχει καταντήσει πλέον ρουτίνα η ανενόχλητη προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στη Θράκη μας για τον εκτουρκισμό των μουσουλμάνων πομάκων.


Τελευταία όμως έχουν αποθρασυνθεί εντελώς ενώ το ΥΠΕΞ της Ελλάδας αδιαφορεί παντελώς και στο μόνο που ενδιαφέρεται είναι η προσωπική προβολή και το “ίματζ” της κας Ντόρας Μπακογιάννη.


Εχουμε και λέμε λοιπόν ο τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή Μουσταά Σαρνίτς με την ευκαιρία της τελετής αποφοίτησης των παιδιών από ισλαμικά κατηχητικά πήγε στο πομακοχώρι Κέχρος και δήλωσε… “Βλέπω εδώ μια ΤΟΥΡΚΙΚΗ κοινότητα που εργάζεται με αυταπάρνηση. Συνεχίστε αυτόν τον αγώνα χωρίς να ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ και στηρίξατε τον τουρκισμό, χάρη σε σας θα επιβιώσει ο ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ της Θράκης και θα συνεχίσει να ζει!”.


Ο τούρκος πρόξενος παρευρέθηκε και σε κάποια εκδήλωση στο χωριό Χλόη με σκοπό να τιμηθούν πολεμιστές που σκοτώθηκαν κατά τον 14ο αιώνα για την κατάκτηση της Θράκης!!! έχει ξεφύγει τελείως ο κύριος.


Να σημειωθεί δε ότι με χρήματα του τουρκικού προξενείου σε μια διχαστική προσπάθεια έχουν ανεγερθεί ή ανεγείρονται σε ΔΑΣΙΚΕΣ εκτάσεις στα μειονοτικά χωριά ανδριάντες δήθεν ηρώων τούρκων που αγωνίστηκαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Θράκης!!! Απίστευτα πράγματα.


Δηλώσεις με νόημα έκανε και ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μετε ο οποίος κάλεσε τους μουσουλμάνους να στέλνουν τα παιδιά τους μόνο στα μειονοτικά (και όχι στα δίγλωσσα δημόσια) σχολεία για να μη χάσουν τη θρησκευτική και ΕΘΝΙΚΗ τους ταυτότητα.


Βεβαια το προεξενείο και οι εγκάθετοι του κάνουν  τη δουλειά τους, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και εκεί δυτυχώς είναι ν’ απορεί κανείς αν το ΥΠΕΞ εξυπηρετεί πλέον τα εθνικά μας συμφέροντα.


Τοπικά μας ανησυχούν και οι εν κρυπτό συναντήσεις τοπικών κατά πληροφορίες παραγόντων με τον τούρκο πρόξενο. Αυτά προς γνώισν των Ξανθιωτών.


Εκ της Ν.Ε.


Λ.Α.Ο.Σ. Ξάνθης


Σπηλιώτης Σταύρος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button