Αντιδράσεις

Στη δίνη μιας νέας πολιτικής “θύελλας” αναμένεται να βρεθεί ο Δήμος της Ξάνθης εξαιτίας του Νίκου Μουρατίδη. Η δρομολογούμενη τοποθέτηση του γνωστού παραγωγού στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Χατζηδάκειου Φεστιβάλ αναμένεται να προκαλέσει δριμείες αντιδράσεις.

Στη δίνη μιας νέας πολιτικής “θύελλας” αναμένεται να βρεθεί ο Δήμος της Ξάνθης εξαιτίας του Νίκου Μουρατίδη.


Η δρομολογούμενη τοποθέτηση του γνωστού παραγωγού στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Χατζηδάκειου Φεστιβάλ αναμένεται να προκαλέσει δριμείες αντιδράσεις.


Το θέμα θα είναι το κυριότερο θέμα συζήτησης τις επόμενες μέρες. Η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου ανήκει στην ηγεσία της Στέγης Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, διαθέτει τη στήριξη του Δημάρχου για την υλοποίηση της απόφασης. Για το λόγο αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος αναμένεται να γίνει δέκτης σκληρής και έντονης κριτικής.


Ήδη η παράταξη Πολίτες για την Ξάνθη του Νίκου Ανταμπούφη έχει προετοιμάσει την άμεση αντίδρασή της και αναμένεται να τοποθετηθεί ιδιαίτερα επικριτικά εναντίον της συγκεκριμένης επιλογής.


Η επιλογή του γνωστού κριτή των ριάλιτυ συναντά αντιδράσεις και στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr, υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες αλλά παραμένει άγνωστο αν θα εκφραστούν δημόσια.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ΦΕΞ θα κατατεθεί σχετική πρόταση για τη γενικότερη αναδιοργάνωση του Φεστιβάλ.


ΓΣΠΟΙΟΣ;


Γνωστό πρόσωπο της Ξάνθης, που ασχολείται με την πολιτική αρκετά χρόνια, ανάλογα με τις εξελίξεις και ενόψει των εθνικών εκλογών και της κατάρτισης των ψηφοδελτίων, σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές για να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Ξάνθης…


 Συνάντηση Δ.Σ


Εμπορικού Συλλόγου


με το Νομάρχη Ξάνθης


Συνάντηση με το Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη, είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις για τα τεκταινόμενα στο Νομό που αφορούν τον εμπορικό κόσμο. Στη συνάντηση τέθηκε επιτακτικά το θέμα της διαμόρφωσης του χώρου στάθμευσης της Γκέριγκ για την εύρυθμη λειτουργία του και συγκεκριμένα ζητήθηκε διάνοιξη δεύτερης εισόδου. Επίσης δόθηκαν διευκρινήσεις για την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς (παζάρι) και τέθηκε το θέμα της λειτουργίας των υπαρχόντων πολυκαταστημάτων όπως και της έλευσης νέων. Από πλευράς του Νομάρχη έγινε ενημέρωση για όλα τα μελλοντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί και δόθηκε η υπόσχεση για συμπαράσταση στα αιτήματα αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους της Ξάνθης.   


 Διακοπή νερού  στο Πανόραμα


λόγω  εργασιών της ΔΕΥΑΞ


Η ΔΕΥΑΞ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 3 Ιουλίου, από τις 08.30 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στον οικισμό Πανοράματος, λόγω προγραμματισμένων εργασιών.      


Σχετικά Άρθρα

Back to top button