ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Την 28.06.2009 και ώρα 09.00’ επί της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο Βανιάνου-Ξάνθης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 23χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου να μεταφέρει εν-νέα (09) αλλοδαπούς πολίτες Παλαιστίνης και έξι (06) συνοδευόμενα ανήλικα, στερού-μενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας.

Την 28.06.2009 και ώρα 09.00’ επί της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο Βανιάνου-Ξάνθης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 23χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου να μεταφέρει εννέα (09) αλλοδαπούς πολίτες Παλαιστίνης και έξι (06) συνοδευόμενα ανήλικα, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας.


Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς λαθρομεταναστών και ένα (01) κινητό τηλέφωνο διακινητή.


Διακινητής – λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ


Την 29-06-2009 και ώρα 00.00΄ στην Ξάνθης, 58χρονος ημεδαπός ευρισκόμενος στην κουζίνα οικίας του, αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα ιδιοκτησίας του.


Παθών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Ν. Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται.


Ανευρεθέν κυνηγετικό όπλο και χρησιμοποιηθέν φυσίγγιο κατασχέθηκαν.


Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) HMEΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ


Την 30.06.2009 και ώρα 01.00’ στα Βαφέικα Ξάνθης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 38χρονος ημεδαπός ο οποίος σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει είκοσι ένα (21) χάπια CENTRAC στερούμενος ιατρικής συνταγής.


Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ


Την 29.06.2009 και ώρα 16.40’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 43χρονος ημεδαπός ο οποίος ως ιδιοκτήτης καταστήματος βιβλιοπωλείου διέθετε προς πώληση, χωρίς τη συγκατάθεση 22χρονης ημεδαπής φοιτήτριας Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, εβδομήντα δύο (72) σελίδες ιδιόχειρων σημειώσεών της που αφορούσαν μάθημα ενταύθα Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ, αντί χρηματικού ποσού 0.03 € ανά σελίδα.


Οι ιδιόχειρες σημειώσεις ανωτέρω παθούσας ανευρέθηκαν εντός του καταστήματος του δράστη και κατασχέθηκαν ενώ αυτός με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΑΣ (01) ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΙΤΕΙΑ


Την 29.06.2009 και ώρα 11.50’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Ξάνθης μια 30χρονη αλλοδαπή πολίτις Βουλγαρίας η οποία κατελήφθη να επαιτεί από διερχόμενους οδηγούς. Σε σωματική της έρευνα ανευρέθη και κατασχέθηκε το ποσό των επτά ευρώ.


Δράστις με την κατ’ αυτής σχηματισθείσα δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button