Άφίξεις στην Ξάνθη Διαφέρει ο φετινός προγραμματισμός

Μέχρι σήμερα αναμένονται στην Ξάνθη όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Γκουέντε (που δεν έχει ανακοινωθεί), Ζίεντσουκ, Λιαπάκης, οι Σλοβάκοι Στιβάρ, Κόλμπας και Στρμπα. Καθώς και ο αργεντίνος Φερνάντες είναι τα 7 νέα αποκτήματα της ομάδας μέχρι στιγμής. Σήμερα αναμένεται να έχει φτάσει στην πόλη και ο νέος προπονητής της ομάδας, Βόλφγκανγκ Βολφ ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας την Πέμπτη, ενώ ήδη ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Κωνσταντινίδης βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Ξάνθη.

Μέχρι σήμερα αναμένονται στην Ξάνθη όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Γκουέντε (που δεν έχει ανακοινωθεί), Ζίεντσουκ, Λιαπάκης, οι Σλοβάκοι Στιβάρ, Κόλμπας και Στρμπα. Καθώς και ο αργεντίνος Φερνάντες είναι τα 7 νέα αποκτήματα της ομάδας μέχρι στιγμής.

 Σήμερα αναμένεται να έχει φτάσει στην πόλη και ο νέος προπονητής της ομάδας, Βόλφγκανγκ Βολφ ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας την Πέμπτη, ενώ ήδη ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Κωνσταντινίδης βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Ξάνθη.


 Το τελευταίο διάστημα ο κόουτς της Skoda βρισκόταν στη Γερμανία και είχε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, κυρίως στον τομέα της επίθεσης όπου υπάρχει η μοναδική μεταγραφική εκκρεμότητα της ομάδας.


 Πάντως το γεγονός ότι λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας είναι σχεδόν πλήρες το ρόστερ, σημαίνει ότι ο προγραμματισμός διαφέρει από τις προηγούμενες χρονιές. Αν μάλιστα, εκτός του επιθετικού, δεν υπάρξουν άλλες αγορές στη διάρκεια της προετοιμασίας, και οι νεοαποκτηθέντες παραμείνουν 7 ή 8 (συνήθως αποκτώνται πάνω από 10 παίκτες) , θα σημαίνει ότι αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.


 Περισσότερα πάντως από τη δουλειά του γερμανού προπονητή θα φανούν στο γήπεδο, όταν η ομάδα θα δώσει τα δείγματα γραφής της καθώς τα τελευταία χρόνια οι προσδοκίες του κοινού έχουν διαψευστεί – θετικά και αρνητικά- στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.


 ΓΣ


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button