Η ΤΗΛΕΘΡΑ παρούσα στο διαγωνισμό Αιγαίου και επιχειρησιακά έτοιμη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Μερικά χρόνια πριν, η ομάδα των DXers του Αιγαίου στην αρχή, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου στην συνέχεια, υλοποιώντας την ιδέα του SV5BYR Μιχάλη και με στήριγμα το 5-9 report, θέλοντας να αναδείξουν και από μια άλλη πλευρά την Ελληνικότητα του Αιγαίου, διοργάνωσαν τον πρώτο AEGEAN VHF CΟNTEST.

Μερικά χρόνια πριν, η ομάδα των DXers του Αιγαίου στην αρχή, αλλά και από άλλα  μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου στην συνέχεια, υλοποιώντας την ιδέα του SV5BYR Μιχάλη και με στήριγμα το 5-9 report, θέλοντας να αναδείξουν και από μια άλλη πλευρά την Ελληνικότητα του Αιγαίου, διοργάνωσαν τον πρώτο AEGEAN VHF CΟNTEST.



Η Τηλεπικοινωνιακή  Ένωση Θράκης θα συμμετάσχει στον Τηλεπικοινωνιακό Διαγωνισμό Αιγαίου 2009 , “Aegean vhf contest”, από την θέση ” Βέλος”, στο ύψωμα  πάνω από τα Ήμερα, το διήμερο 4 και 5 Ιουλίου.


Η  ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ καλεί όλους  τους πολίτες που  ενδιαφέρονται για τις Τηλεπικοινωνίες να επισκεφθούν τον χώρο όπου θα  λειτουργήσουν οι σταθμοί ασυρμάτου για τα 6μέτρα, τα 2μέτρα και τα 70εκατοστα.


Το όλο εγχείρημα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για όσους ενδιαφέρονται, να ενημερωθούν για την εγκατάσταση τηλεπικοινωνιακού υλικού, μηχανημάτων , εξοπλισμού  και κεραιοσυστημάτων  σε καταστάσεις ανάγκης, καθώς η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί χωρίς την τροφοδοσία από τα δίκτυα της Δ.Ε.Η..


Η ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ  δράττει της  ευκαιρίας του διαγωνισμού έτσι ώστε από την μία να συμβάλει στην προβολή του θεσμού  στην  ακριτική Θράκη και από την άλλη να αξιολογήσει την επιχειρησιακή της ετοιμότητα σε καταστάσεις ανάγκης, όπου απαιτείται γρήγορη, αξιόπιστη και ανεξάρτητη από συμβατικά  δίκτυα, εγκατάσταση ασύρματων επικοινωνιών για την εξυπηρέτηση του κρατικού μηχανισμού αλλά και του πολίτη ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου 2009.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τα μέλη μας αλλά και τους φίλους των τηλεπικοινωνιών, για την μέχρι σήμερα ακούραστη προσφορά τους στον εθελοντισμό και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε την δυνατότητα να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της όλης προσπάθειας.


                                                                       ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχετικά Άρθρα

Back to top button