Εργασίες στην Εγνατία Οδό και στο Νομό Ροδόπης

Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της Εγνατίας προγραμματίζουν τις εργασίες τους επιλέγοντας το χειρότερο δυνατό χρονικό σημείο, ώστε να ταλαιπωρούν τους οδηγούς. Όπως έγινε γνωστό, μετά τις εργασίες που εκτελούνται στα τμήματα της Χρυσούπολης και της μεσόγειας χάραξης, έργα θα πραγματοποιούνται στην Εγνατία Όδό και στο τμήμα από τον Ίασμο μέχρι τη Μέστη (στο ύψος των Σαπών) για ένα μήνα.

Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της Εγνατίας προγραμματίζουν τις εργασίες τους επιλέγοντας το χειρότερο δυνατό χρονικό σημείο, ώστε να ταλαιπωρούν τους οδηγούς. Όπως έγινε γνωστό, μετά τις εργασίες που εκτελούνται στα τμήματα της Χρυσούπολης και της μεσόγειας χάραξης, έργα θα πραγματοποιούνται στην Εγνατία Όδό και στο τμήμα από τον Ίασμο μέχρι τη Μέστη (στο ύψος των Σαπών) για ένα μήνα. Πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στις γέφυρες και τα τεχνικά του οδικού άξονα, εξαιτίας των οποίων θα υπάρξουν αποκλεισμοί λωρίδων και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.


Έτσι, μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου, κατά την οποία αυξάνεται κατακόρυφα η κίνηση λόγω των τουριστικών προορισμών της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνεται από το τεράστιο κύμα τούρκων μεταναστών, η Εγνατία Οδός παραμένει κλειστή σε σημαντικά τμήματα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τους Κήπους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία αλλά και την μειωμένη ασφάλεια των οδηγών στα τμήματα των παλιών εθνικών οδών, που υποδέχονται τεράστιο κυκλοφοριακό βάρος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button