ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ – ΕΞΥΒΡΙΣΗ – ΑΠΛΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ


 ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ – ΕΞΥΒΡΙΣΗ –


ΑΠΛΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ


ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ


Την 16.06.2009 και ώρα 01.30′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 21χρονος ημεδαπός ο οποίος απείλησε και εξύβρισε 23χρονη ημεδαπή, τη χτύπησε στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα προκαλώντας της σωματικές βλάβες ενώ κατείχε παράνομα ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα μαζί με γεμιστήρα στην οικία του το οποίο και κατασχέθηκε.


Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.



ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ


 ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ


Την 15.06.2009 και ώρα 15.00′ στον Κένταυρο Ξάνθης, από δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη η σύζυγός του και το 5χρονο τέκνο τους, από άγνωστη αιτία κατέπεσε επί του οδοστρώματος ο 5χρονος συνεπιβάτης με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά στην κεφαλή.


Παθών διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ την προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.



ΣΥΛΛΗΨΗ


ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗ


ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ


ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ


ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


Την 15.06.2009 και ώρα 09.00′ επί της Εγνατίας Οδού Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 29χρονος αλλοδαπός πολίτης Συρίας, κάτοχος δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ οχήματος να μεταφέρει πέντε (05) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες πολίτες Ιράκ και Πακιστάν, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας με πρόθεση να τους προωθήσει περαιτέρω στο εσωτερικό της χώρας μας.


Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς λαθρομεταναστών, ένα κινητό τηλέφωνο και τετρακόσια πενήντα (450) ευρώ. Ανωτέρω οδηγός διακινητής, ο οποίος στερείτο αδείας ικανότητας οδήγησης οχήματος, και οι λαθρομετανάστες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία, από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση, θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button