Το τρίτο μάτι

Εθελοντική αιμοδοσία στους Τοξότες

Εθελοντική αιμοδοσία στους Τοξότες την Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 9.30 έως τις 14.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.

Εθελοντική  αιμοδοσία  στους Τοξότες


Εθελοντική αιμοδοσία στους Τοξότες την Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 9.30 έως τις 14.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.


 



Σε βλάβη στον υποσταθμό


η διακοπή της ΔΕΗ στην Ξάνθη


Σε βλάβη ενός μετασχηματιστή στον κεντρικό υποσταθμό της Ξάνθης οφείλεται η διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε στην Ξάνθη λίγα λεπτά μετά τις 11, το πρωί της Τρίτης και διήρκεσε περίπου 1 ώρα.


Πρόκειται για το ίδιο τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε και ανάλογη διακοπή πριν από 2 μήνες περίπου. Επιτόπου έσπευσαν άμεσα οι τεχνικοί της ΔΕΗ και αποκατέστησαν τη βλάβη σε κάτι περισσότερο από μισή ώρα.


Όπως δήλωσε ο Δειυθυντής της ΔΕΗ Ξάνθης Βασίλης Σαρρής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, η βλάβη προκλήθηκε από πουλιά που επιχείρησαν να φτιάξουν φωλία στο μετασχηματιστή.



 


Σύλλογος Σαρακατσάνων Ξάνθης


– ο Λεπενιώτης –


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σαρακατσάνων Ξάνθης ανακοινώνει σε όλους τους Ξανθιώτες και σε όλους τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού 103 fm που διατηρεί ο σύλλογός μας με κανονική άδεια λειτουργίας από το 1999 ότι: σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, που παραλάβαμε την Πέμπτη 4 Ιουνίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πρέπει να κλείσουμε το ραδιοφωνικό σταθμό μας.


Πρέπει να κλείσουμε το ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου γιατί δεν ανταποκριθήκαμε σε δύο έγγραφα που μας έστειλε το Ε.Σ.Ρ.: το ένα πέρυσι το Μάιο και το άλλο φέτος το Φεβρουάριο. Δυστυχώς αυτά τα έγγραφα δε στάλθηκαν στα γραφεία του συλλόγου μας και στο φαξ 25410 84744 που έχει ο σύλλογός μας, αλλά σε κάποιο άλλο που ο παραλήπτης του είτε από άγνοια, είτε εσκεμμένα δεν μας μετέφερε τα παραπάνω έγγραφα και έτσι βρισκόμαστε σε δεινή θέση.


Γίνονται ενέργειες από το Δ.Σ. του συλλόγου σαρακατσάνων Ξάνθης προς το Ε.Σ.Ρ. να επανεξεταστεί το θέμα: να συνεχίσει ο 103 fm να εκπέμπει και φυσικά να βρεθεί ο παραλήπτης των παραπάνω εγγράφων και ν’ απολογηθεί στο Δ.Σ. του συλλόγου σαακατσάνων και σε όλους τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού μας.


Αναρωτιόμαστε, όπως όλοι οι ακροατές του 103 fm ποιοι είναι αυτοί που άθελά τους ή εσκεμμένα κάνουν ενέργειες, εδώ και δύο χρόνια, για να κλείσει ο ραδιοφωνικός σταθμός 103 fm, που 24 ώρες το 24ωρο εκπέμπει παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια…


Με τιμή


Ο πρόεδρος Χατζόπουλος Ιωάννης


Ο γραμματές Δαλακούρας Γεώργιος


 


 


Η ΝΕ ΛΑΟΣ Ξάνθης ευχαριστεί


 


Η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑΟΣ Ξάνθης ευχαριστεί όλους τους Ξανθιώτες που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το ΛΑΟΣ δίνοντας ένα αξιοπρεπές ποσοστό που καθιστά το κόμμα τρίτη πολιτική δύναμη στο Νομό μας, μπροστά από παραδοσιακές δυνάμεις με πολυετή παρουσία στο πολιτικό σκηνικό.


Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε το έργο μας και να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια δυνατή Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί και δε θα είναι ουραγός όπως δυστυχώς την κατάντησαν τα δύο γερασμένα κόμματα.


Χωρίς έπαρση και αλαζονεία αλλά με αίσθημα ευθύνης, με τη δύναμη που μας δίνει ο λαός και με οδηγό τον εμπνευσμένο ηγέτη μας Γιώργο Καρατζαφέρη προχωρούμε μπροστά για την ανοικοδόμηση της Ελλάδας που θα τη σέβονται όλοι εχθροί και φίλοι.


Εκ της ΝΕ ΛΑΟΣ Ξάνθης


Σχετικά Άρθρα

Back to top button