Οι μυστικές μετρήσεις δείχνουν διαφορά από 4,2% έως 5,5%

Μαύρα μαντάτα έρχονται στην Ρηγίλλης και στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ!

Μαύρα μαντάτα έρχονται στην Ρηγίλλης και στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ!


Παρά την αύξηση της συσπείρωσης των τελευταίων ημερών που παρατηρήθηκε στο κυβερνών κόμμα, τα τελευταία γεγονότα με το σκάνδαλο της Siemens και σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις και συλλήψεις συγγενικών προσώπων των κατηγορουμένων, άρχισε να γυρίζει μπούμερανγκ στους απογοητευμένους οπαδούς της ΝΔ.


Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές που έχει το blog  piazzadelpopolo, η διαφορά στις προχθεσινοβραδινές μετρήσεις, που είχαν στα χέρια τους οι επιτελείς και των δύο μεγάλων κομμάτων, ξεκινούσε από 4,2% έως 5,5%!!! Δύσκολες εποχές έρχονται για τη ΝΔ…


 


ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ


Οσο αφορά το Νομό μας το πιο πιθανό είναι το ΠΑΣΟΚ να διατηρήσει τη δύναμη του και να είναι όπως και στις περασμένες εθνικές εκλογές πρώτο κόμμα και με διαφορά από τη Νεά Δημοκρατία




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) ο Δήμος Ξάνθης στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας θα μοιράσει δενδρύλλια για να κάνουμε ακόμη πιο πράσινη την πόλη μας.


Στις 11 π.μ. σε συνεργασία με το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Ξάνθης, θα φροντίσει τα δενδράκια που φυτεύτηκαν μαζί με τα παιδιά του Ψυχολογικού στο άλσος Ευμοίρου, με σκοπό την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και τέλος επειδή πιστεύουμε ότι το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας στις 11.30 π.μ. θα γίνει καθαρισμός του περιαστικού δάσους, σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας του ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης.


 


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ


ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


Το πρωϊνό της Πέμπτης 4 Ιουνίου στον πεζόδρομο της Δαγκλή οι μικροί μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της Ξάνθης παρουσιάζουν τις δραστηριότητες που υλοποίησαν στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και διαδίδουν τα μηνύματά τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Οι περιβαλλοντικές μαθητικές ομάδες σας προσκαλούν να περάσετε από εκεί και να συμπαρασταθείτε στην προσπάθειά τους για ένα μέλλον βιώσιμο δηλαδή ανθρώπινο αλλά και πλούσιο σε άγρια ζωή και ομορφιά.


Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί έναν εορτασμό σημαντικής συμβολικής αξίας με αποδεδειγμένη δυναμική για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα. Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας συμβαδίζοντας με τους στόχους του Ο.Η.Ε. και της UNESCO ενθαρρύνει εκπαιδευτικές δράσεις για τη δεκαετία 2005-2014 με στόχο να αναπτυχθούν σχολικές δραστηριότητες που υποστηρίζουν τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών και ταυτόχρονα προωθούν το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία.


 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ




ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΠΛ. ΜΗΧ/ΓΩΝ – ΗΛΕΚ/ΓΩΝ


ΜΗΧ/ΚΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ


ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ


Στις 17 Μαϊου 2009 πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διπλ. Μηχ/γων-Ηλεκ/γων Μηχανικών Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης.


Μετά την διενέργεια εκλογών του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης συγκροτήθηκε στις 27-05-2009 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:


ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Πρόεδρος


ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Αντιπρόεδρος


ΜΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γραμματέας


ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ταμίας


ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ μέλος


ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Μέλος


ΑΥΓΕΡΙΝΙΔΗΣ ΛΙΒΕΡΗΣ Μέλος


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button