Στην 3η “SUMMER HOLIDAYS EXPO” η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Τρίτη Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών « Summer Holidays Expo», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 28 μέχρι 31 Μαΐου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην  Τρίτη  Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών « Summer Holidays Expo», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 28 μέχρι 31 Μαΐου  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.


Στο περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προβλήθηκαν οι πέντε νομοί της μέσω έντυπου ενημερωτικού υλικού , διεκδικώντας με δυναμικό τρόπο κομμάτι από την πίτα του ημεδαπού τουρισμού.


Η έκθεση διοργανώθηκε παράλληλα με την 6η Διεθνή Έκθεση βιβλίου, πλαισιωμένη με πλήθος εκδηλώσεων μετατρέποντας την  σε  μεγάλη γιορτή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το κοινό, που συνέρρεε κατά χιλιάδες στην έκθεση,  είχε την ευκαιρία  να ερευνήσει, να αναζητήσει, να αγοράσει σε μια περίοδο όπου ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών διακοπών, τίθεται εκ των πραγμάτων στην ημερήσια διάταξη για τη μέση ελληνική οικογένεια.


Την  έκθεση εγκαινίασε ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ κ. Ιωάννης Κοφίνης ο οποίος επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. συνοδευμένος από τον πρόεδρο της HELEXPO  κ. Α. Θωμόπουλο  και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θ. Καρτσιώτη. Το περίπτερο τίμησε επίσης με  την παρουσία του ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης.  


 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button