Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Η ΟΝΝΕΔ υποδέχεται με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 7ς Ιουνίου. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την οργάνωσή μας η συμμετοχή σε αυτό του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιώργου Παπανικολάου και της Υπεύθυνης ΑμεΑ της ΟΝΝΕΔ, Πόπης Παππά.

Η ΟΝΝΕΔ υποδέχεται με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της  Ιουνίου. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την οργάνωσή μας η συμμετοχή σε αυτό του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιώργου Παπανικολάου και της Υπεύθυνης ΑμεΑ της ΟΝΝΕΔ, Πόπης Παππά.


 


Η συμμετοχή τους στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συμβολίζει την έμφαση που δίδεται από τη Ν.Δ. στους νέους που συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, αλλά και το γεγονός ότι ότι η νέα γενιά βρίσκεται στην προτεραιότητα της πολιτικής της Ν.Δ.


 


Με αφορμή λοιπόν την υποψηφιότητα του ως Ευρωβουλευτής ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ.Γιώργος Παπανικολάου θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 και ώρα 20:30, στο Ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ με θέμα Ευρωεκλογές 2009.


 


Καλούμε κάθε ΜΜΕ να καλύψει την παρούσα εκδήλωση.


 


Με εκτίμηση,


 


Βίνης Χρήστος 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button