Ορκίστηκε ο Γιάννης Κουριαννίδης δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 21 Μαΐου, ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος, ενώπιον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλειου Παπαγεωργόπουλου, ο Γιάννης Κουριαννίδης. Ο νέος δημοτικός σύμβουλος, γνωστός από την πολυετή παρουσία του και αγωνιστική πορεία του σε πατριωτικούς πολιτικούς σχηματισμούς, είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, τον Οκτώβριο του 2006, ενώ είχε διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002, ως επικεφαλής του συνδυασμού “Μέτωπο για τη Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική”.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου, ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος, ενώπιον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλειου Παπαγεωργόπουλου, ο Γιάννης Κουριαννίδης.  Ο νέος δημοτικός σύμβουλος, γνωστός από την πολυετή παρουσία του και αγωνιστική πορεία του σε πατριωτικούς πολιτικούς σχηματισμούς, είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, τον Οκτώβριο του 2006, ενώ είχε διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002, ως επικεφαλής του συνδυασμού “Μέτωπο για τη Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική”.


Ο Γιάννης Κουριαννιδης συνεργάστηκε και με την εφημερίδα μας γράφοντας με επιτυχία καθημερινά τη στήλη “Τοπικά..μετωπικα”


Ο κ. Κουριαννίδης κατέλαβε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης την θέση του αποχωρήσαντος Ορέστη Αγγελίδη.


Μετά την ορκωμοσία του, ο κ. Κουριαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


 “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με οδήγησαν σήμερα σ’ αυτή τη θέση.


Πρώτα απ’ όλους τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη, που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παρατάξεώς του, κατόπιν όσους με ψήφισαν, αλλά και τον προκάτοχό μου στο Δήμο, κ. Αγγελίδη.


Πρόθεσή μου είναι να αγωνιστώ για το δικαίωμα σε μία εθνικά και κοινωνικά αξιοπρεπή ζωή των Ελλήνων κατοίκων της πόλης μας.


Δηλαδή των ανθρώπων που οι πρόγονοί τους απελευθέρωσαν αυτήν την πόλη και σήμερα αγωνίζονται όπως κι εκείνοι, για να μην χάσει τον ελληνικό χαρακτήρα της, αλλά και για να μη διακυβευθούν περαιτέρω οι κοινωνικές κατακτήσεις τους που με μόχθο και θυσίες, ειδικά στην περιοχή μας, κερδήθηκαν”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button