“Μάτια” στη Βουλγαρία

Στο βουλγαρικό πρωτάθλημα είχε τα “μάτια” της στραμμένα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ξάνθη. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος μετέβη στη γειτονική χώρα και ειδικότερα στη Σόφια, προκειμένου να παρακολουθήσει σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν κατέστη πάντως δυνατόν να επιβεβαιωθούν απόλυτα- το ντέρμπι μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Λοκομοτίβ Σόφιας.

Στο βουλγαρικό πρωτάθλημα είχε τα “μάτια” της στραμμένα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ξάνθη.


Και για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος μετέβη στη γειτονική χώρα και ειδικότερα στη Σόφια, προκειμένου να παρακολουθήσει σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν κατέστη πάντως δυνατόν να επιβεβαιωθούν απόλυτα- το ντέρμπι μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Λοκομοτίβ Σόφιας. Οπως απορρέει και από πηγές προσκείμενες στη Βουλγαρία, ο Κωνσταντινίδης δεν είχε την προσοχή του στραμμένη συγκεκριμένα σε κάποιον ποδοσφαιριστή, αν και η περίπτωση του Βλαντιμίρ Μάντσεφ της ΤΣΣΚΑ κρίνεται μάλλον ενδιαφέρουσα…


Ο Μάντσεφ είναι 32 ετών, αγωνίζεται στην επίθεση και έχει κάνει σπουδαία καριέρα τόσο στη Γαλλία με τη φανέλα της Λιλ όσο και στην Ισπανία με αυτές των Λεβάντε, Βαγιαδολίδ και Θέλτα. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και ενδεχομένως οι διοικούντες της ομάδας μας να ασχοληθούν -υπό προϋποθέσεις- με τον άλλοτε Βούλγαρο διεθνή φορ.


Από εκεί και πέρα και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μετέβη στη Σλοβενία για να παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζίεντσουκ σημείωσε ένα γκολ και είχε μία ασίστ με τη Βίσλα στην ευρεία νίκη της ομάδας της Κρακοβίας κόντρα στη Λέγκια Γκντανσκ με 4-2.



Το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων, το οποίο είχε καταρτίσει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης για το διάστημα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή για την Ξάνθη. Για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας μας αρχίζουν οι διακοπές, υπάρχουν όμως και τρεις εξαιρέσεις.


Ο Μίχαελ Γκσπούρνιγκ, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αυστρίας για το παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Σερβία στο Βελιγράδι στις 6 Ιουνίου.


Ο Ριζογιάννης βρίσκεται στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια και της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της αναμέτρησης με την Λιθουανία στις 6 Ιουνίου 2009, για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011 ενώ ο Μπέρτος αναμένεται να είναι μέλος της Μεσογειακής ομάδας που θα δώσει τους δικούς της αγώνες στα τέλη Ιουνίου.



Στο μεταξύ, από την ΠΑΕ Ξάνθη ανακοινώθηκε και επίσημα, ότι ο Ευθύμης Κοτίτσας θα αγωνίζεται στον ΑΣΚ Ολυμπιακό τη νέα περίοδο. Ο 23χρονος αμυντικός θα παραχωρηθεί στην ομάδα του Βόλου, με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button