Επίσκεψη του Νομάρχη Ξάνθης στο 2ο και 3ο ΕΠΑΛ

Ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης επισκέφθηκε τo πρόσφατα περαιωμένο έργο της ανακαίνισης του 2ου και 3ου ΕΠΑΛ Ξάνθης. Πρόκειται για έργο, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 430.000 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) του 2008 (Εθνικοί Πόροι).

Ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης επισκέφθηκε τo πρόσφατα περαιωμένο έργο της ανακαίνισης του 2ου και 3ου ΕΠΑΛ Ξάνθης.


Πρόκειται για έργο, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 430.000 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) του 2008 (Εθνικοί Πόροι). Συγκεκριμένα το κτίριο ήταν σε άσχημη κατάσταση με σάπια κουφώματα, σοβάδες σε αποσύνθεση, πεπαλαιωμένη θέρμανση και κατεστραμμένες τουαλέτες. Πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες πλήρους αποκατάστασης και το κτίριο αποκαταστάθηκε πλήρως σχεδόν από κάθε άποψη, και με εξωτερική βαφή που το εξομοιώνει πλήρως με το διπλανό κτίριο που ανήγειρε η Νομαρχία Ξάνθης, προ διετίας περίπου, και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ ΑΜΘ 2000-2006.


“Εκτεταμένες επισκευές μετά το Γυμνάσιο Ερασμίου, έγιναν στο 2ο -3ο Γυμνάσιο στην θέρμανση και τώρα σε αυτό το κτιριακό συγκρότημα του 2ου-3ου ΕΠΑΛ. Αποκαταστάθηκε λειτουργικά για τους χρήστες μαθητές και διδάσκοντες, αλλά και οπτικά, ως εικόνα στην είσοδο της πόλεώς μας”, ανέφερε ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


ΝΟΜΑΡΧΗ


Σχετικά Άρθρα

Back to top button