ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Την 19.05.2009 και ώρα 02.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, ένας 22χρονος ημε-δαπός ο οποίος σε γενόμενο έλεγχο ΙΧΕ οχήματος που οδηγούσε, κατελήφθη να κατέχει ένα σακίδιο περιέχον :

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ


Την 19.05.2009 και ώρα 02.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, ένας 22χρονος ημεδαπός ο οποίος σε γενόμενο έλεγχο ΙΧΕ οχήματος που οδηγούσε, κατελήφθη να κατέχει ένα σακίδιο περιέχον :


·         ένα ζευγάρι γάντια χρώματος μαύρου


·         μία νάιλον σακούλα περιέχουσα τέσσερις (04) φιάλες βουτανίου βάρους 190 γραμμαρίων έκαστη,


·         τριάντα δύο (32) προσανάμματα τζακιού και ένα κομμάτι πανί.


·         Ένα (01) μπουφάν αθλητικής φόρμας με κουκούλα χρώματος μαύρου.


Ανωτέρω είδη κατασχέθηκαν ενώ ερευνάται συμμετοχή ανωτέρω φερόμενου δράστη σε έτερες αξιόποινες πράξεις σε βάρος προσώπων – πραγμάτων.


Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ


Την 17.05.2009 και ώρα 09.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 32χρονος ημεδαπός καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του βούλευμα ενταύθα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ξάνθης για παραβίαση περιοριστικών όρων.


Ο συλληφθείς προσήχθη ενώπιον κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.


 


ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΚΛΟΠΕΣ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ


Την 18.05.2009 και ώρα 15.15’ επί της Εγνατίας Οδού Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 22χρονος και ένας 20χρονος, αμφότεροι αλλοδαποί πολίτες Αλβανίας, στερούμενοι νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας, οι οποίοι οδηγούσαν δύο ΙΧΕ οχήματα τα οποία προηγουμένως είχαν αφαιρέσει με πρόθεση να τα ιδιοποιηθούν παράνομα, από την ιδιοκτησία δύο ημεδαπών κατοίκων Νίκαιας και Αργυρούπολης Αττικής.


Δράστες στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης οχημάτων ενώ ο β’ δράστης επιπλέον τυγχάνει ανεπιθύμητος σε έδαφος Schoengen. Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα τα οποία αποδοθούν σε παθόντες ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button