Κλειστά από 4 έως 10 Ιουνίου τα δικαστήρια

Κλειστά από 4 έως 10 Ιουνίου τα δικαστήρια Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια όλων των βαθμών, σε ολόκληρη τη χώρα, από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου, λόγω των ευρωεκλογών της 7ης του Ιουνίου. Για το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλονται και οι πλειστηριασμοί. Κανονικά θα λειτουργεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Κλειστά από 4 έως 10 Ιουνίου


τα δικαστήρια


Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια όλων των βαθμών, σε ολόκληρη τη χώρα, από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου, λόγω των ευρωεκλογών της 7ης του Ιουνίου.


Για το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλονται και οι πλειστηριασμοί.


Κανονικά θα λειτουργεί η αυτόφωρη διαδικασία.



Περιοδεία στην Εγνατία Οδό


Περισσότερες από μία θα είναι οι επισκέψεις του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις ευρωεκλογές, καθώς και οι επισκέψεις του σε πόλεις της Β. Ελλάδας κατά μήκος της Εγνατίας οδού.


Είναι πολύ πιθανό ο Κ. Κραμανλής λίγο πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου να διατρέξει σε μια πολυήμερη περιοδεία όλη την Εγνατία οδό, από την Ηγουμενίτσα έως και την Αλεξανδρούπολη, με παράλληλες ομιλίες και συμβολικές επισκέψεις.


 



Τελετή έναρξης του 17ου


διεθνούς συνεδρίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού


Το τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει τελετή έναρξης του 17ου διεθνούς συνεδρίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού στην Κομοτηνή την Παρασκευή 22 Μαϊου και ώρα 20.00, στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ (πανεπιστημιούπολη).


 



ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 ΤΗΣ ΙΝΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ


FΗ διοίκηση του ομίλου Ιντερσαλόνικα πραγματοποιεί συγκέντρωση την Τετάρτη 27 Μαϊου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο “Νατάσσα” 1ο χλμ. Ξάνθης – Καβάλας στην Ξάνθη, προκειμένου η διοίκηση και τα στελέχη του ομίλου να αναλύσουν τις πρόσφατες εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο και την πορεία των εταιριών του ομίλου για το έτος 2008 και τους πρώτους μήνες του 2009.


 



*Εξαίρεσε τον “ΑΓΩΝΑ” το Επιμελητήριο Ξάνθης από την αποστολή στη Σμύρνη.


Δεν προσκλήθηκε δημοσιογράφος του “ΑΓΩΝΑ” σε αντίθεση με τις προσκλήσεις δημοσιογράφων άλλων ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή.


 



*Αλήθεια όμως τι πήγε να κάνει η αποστολή του ΕΒΕ στη Σμύρνη;


Καμία ενημέρωση…


 



*Στασιμότητα στη Σκόντα Ξάνθη, όσο αφορά τις μεταγραφές…Η νέα ποδοσφαρική χρονιά για την ομάδα θα είναι πολύ δύσκολη!


 



Η Ντιλέ Χαμπίμπ υποψήφια


στις ευρωεκλογές


Η Ντιλέκ Χαμπίμπ θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του Ιούνη.


Σε μια πρώτη της δήλωση η Ντιλέκ τόνισε τα εξής:


“Είναι μια τιμητική πρόταση αυτή που μου έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δέχθηκα με μεγάλη χαρά, που δείχνει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα.


Καλούμε όλους τους πολίτες της Θράκης να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας που είναι άκρως αντιπροσωπευτικό όλων των τάξεων και ομάδων.


Αποτελείται από έντεκα άνδρες και έντεκα γυναίκες. Είμαι στην όγδοη σειρά και φιλοδοξούμε το ψηφοδέλτιο να αποτελεί ψηφοδέλτιο ελπίδας για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Αναμένουμε μια μεγάλη ανατροπή στις επικείμενες ευρωεκλογές”.


Αναδημοσίευση


από τον “Παρατηρητή” Κομοτηνής


Σχετικά Άρθρα

Back to top button