Αλλαγή πλεύσης…

Η απόφαση είναι πλέον οριστική… Τέλος στις δοκιμές παικτών που η αξία τους είναι αμφισβητούμενη. Και την έλαβε προσωπικά ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος… Το πάθημα της… παρέλασης 8 ξένων παικτών προκειμένου να δοκιμαστούν στο φιλικό τουρνουά με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό έγινε μάθημα στους ανθρώπους της Ξάνθης που αισθάνθηκαν εκτεθειμένοι απέναντι στον Βολφ, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν ήταν απλώς για τα… θηρία!

Η απόφαση είναι πλέον οριστική… Τέλος στις δοκιμές παικτών που η αξία τους είναι αμφισβητούμενη. Και την έλαβε προσωπικά ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος…


Το πάθημα της… παρέλασης 8 ξένων παικτών προκειμένου να δοκιμαστούν στο φιλικό τουρνουά με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό έγινε μάθημα στους ανθρώπους της Ξάνθης που αισθάνθηκαν εκτεθειμένοι απέναντι στον Βολφ, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν ήταν απλώς για τα… θηρία!


Ως εκ τούτου και με δεδομένο το πλήγμα που δέχτηκε η Skoda Ξάνθη στο πρεστίζ της από αυτή τη διαδικασία, αφού γέλασε πολύς κόσμος στα Πηγάδια με τα… λαβράκια, ο Πανόπουλος αποφάσισε να μην ανοίξει τις πύλες του αθλητικού κέντρου σε ξένο ποδοσφαιριστή, αν δεν είναι 100% βέβαιος πως υπάρχει λόγος σοβαρός για να τον δει κανείς να δοκιμάζεται.


Ηδη η Ξάνθη κινείται μεθοδικά και με απόλυτη μυστικότητα, όπως κάθε χρόνο, στο μεταγραφικό παζάρι με τους Βολφ, Κωνσταντινίδη και Γκουτσίδη να έχουν συνεχείς συσκέψεις για να καθορίσουν τις κινήσεις τους. Ακόμα και εντός της εβδομάδας ενδέχεται να ανακοινωθεί μια μεταγραφή, ενώ είναι θέμα χρόνου και η επισημοποίηση της πώλησης του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ στην Γαλατασαράϊ. Οι Τούρκοι είναι οι μόνοι που έχουν δείξει επίσημα το ενδιαφέρον τους και είναι πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα, αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή, να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με τον παίκτη και την Ξάνθη.


Βολφ, Κωνσταντινίδης και Γκουτσίδης παρακολούθησαν  αγώνες της Μπουντσελίγκα, ενώ σήμερα οι δύο τελευταίοι θα βρίσκονται στην Ξάνθη και θα καθοδηγήσουν την ομάδα στο φιλικό με τον Εχίνο Σπορ.


Τέλος, ο Ντάνι Βίντγιενς, ο πιο αξιόλογος από τους παίκτες που δοκιμάστηκαν στην Ξάνθη, με δηλώσεις του στην Ολλανδία τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την ομάδα μας και ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του αποτελεί η συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό.




Αναθερμάνθηκε του Σκαριόνε


Το θέμα του Εσεκιέλ Σκαριόνε επανέφεραν στην επικαιρότητας της Ξάνθης ελβετικά δημοσιεύματα.


 Και λέμε επανέφεραν γιατί για τον 24χρονο Αργεντινό επιτελικό μέσο είχε εκφράσει ενδιαφέρον η Ξάνθη και την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, χωρίς όμως τότε να μπορέσουν να ευοδωθούν οι επαφές λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Τουν.


Ο νεαρός μέσος, που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην Ντεπορτίβο Κουένκα του Εκουαδόρ, προτού μεταγραφεί στην Τουν (σ.σ.: το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζεται δανεικός στη Λουκέρνη), είχε προταθεί στην Ξάνθη, αλλά οι διοικουντες δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας του. Πλέον, η διοίκηση της Ξάνθης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει δανεικό τον Αργεντινό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2011, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.


Στο μεταξύ, επιστρέφει από το εξωτερικό ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα ενημερώσει τον Πανόπουλο για τις επαφές που είχε με μάνατζερ και παίκτες, προκειμένου να δρομολογηθούν οι μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας.


Επιπλέον, μέχρι τη λήξη των προπονήσεων αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους και οι Παππάς, Ταϊντέρ, που έχουν ήδη ενημερωθεί να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.


ΒΙΚΥ ΣΙΩΡΗ


Σχετικά Άρθρα

Back to top button