Εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σε συνεργασία με την Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα τις Ευρωεκλογές και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με προσκεκλημένο – ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη, το Σάββατο 16/05/2009 και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ.

*Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σε συνεργασία με την Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα τις Ευρωεκλογές και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με προσκεκλημένο – ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη, το Σάββατο 16/05/2009 και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ.


Επόμενες εκδηλώσεις


Εχουν προγραμματιστεί, προς το παρόν, άλλες δύο εκδηλώσεις:


α) 24/05/2009 με ομιλήτρια την Έφη Χριστοφιλοπούλου


β) 28/05/2009 με ομιλητή τον Γιάννη Δριβελέγκα


 



*Η Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, διοργανώνουν την Τρίτη 12 Μαΐου 2009 και ώρα 19:00 στην Κομοτηνή Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών με θέμα το “Πλαίσιο σχεδιασμού της Εθνικής Αγροτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ”, με την παρουσία της Βουλευτού Φθιώτιδας Τόνιας Αντωνίου και στελεχών του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ. 


Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (Καβείρων 12) 


 



Το παρόν


και το μέλλον του ΙΓΜΕ συζητείται στην Ξάνθη


Το παρόν και το μέλλον του ΙΓΜΕ είναι το θέμα της συζήτησης που διοργανώνουν σήμερα στις 11.00 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης το Συνδικάτο εργαζομένων ΙΓΜΕ και η τοπική επιτροπή της Περιφερειακής Μονάδας ΑΜ-Θ.


Οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Μονάδας Ξάνθης και γενικότερα του ΙΓΜΕ – τονίζουν σε ανακοίνωση τους – αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια υποβάθμιση του Ινστιτούτου από τη Διοίκηση και το υπουργείο Ανάπτυξης.


Η πολιτική αυτή εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο της κυβέρνησης , υποστηρίζουν, σε ότι αφορά την έρευνα με βάση το νόμο 3653/08 σύμφωνα με τον οποίο προγραμματίζεται συρρίκνωση των ερευνητικών φορέων και ενίσχυση του ρόλου του ΣΕΒ στην έρευνα.


Σε ότι αφορά την Περιφερειακή Μονάδα ΑΜ-Θ η υποβάθμιση εκφράζεται με τη συνεχή μείωση του προσωπικού της και τη μη ανανέωση του.


Στα 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, η προσφορά της σε όλους τους τομείς έρευνας ( του ορυκτού πλούτου, των υπογείων νερών, της προστασίας του περιβάλλοντος κλπ) είναι σημαντική. Για να συνεχισθεί όμως η θετική πορεία του Ινστιτούτου στο μέλλον, και της Περιφερειακής Μονάδας ΑΜ-Θ, θα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα με την κάλυψη αναγκαίων θέσεων επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού για :


– Να εκπληρώσει το θεσμικό της ρόλο ως επισήμου συμβούλου της Περιφέρειας στις γεωεπιστήμες


– Να διατηρήσει την άμεση επαφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, οι Δήμοι και οι λοιποί φορείς της Περιφέρειας


– Να αποτελέσει βασικό μοχλό στην Περιφερειακή Ανάπτυξη


– Να ανταποκριθεί στην έρευνα που αφορά τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες


– Να συμβάλλει στην ορθολογική διαχείριση των ερευνητικών πόρων με τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας.


 


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


 “Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ


Προ ημερών όλοι οι Ξανθιώτες φίλαθλοι χειροκροτήσαμε την ποδοσφαιρική ομάδα των Νέων της “SKODA ΞΑΝΘΗ” για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχή χρονιά.


Το έργο που γίνεται στα τμήματα υποδομής και οι προσπάθειες από όλους τους υπεύθυνους για την άνοδο του ποδοσφαιρικού επιπέδου, με πρωτεργάτη τον τεχνικό υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Θεόδωρο Σαββίδη, μας κάνει υπερήφανους.


Η Ξάνθη, μια περιοχή με ποδοσφαιρική παράδοση, από την εποχή των ξακουστών ομάδων ΑΣΠΙΔΟΣ, ΟΡΦΕΩΣ, ΔΟΞΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και των άλλων ομάδων της Περιφέρειας, ξαναζεί ημέρες του αείμνηστου Νίκου Πάγκαλου. Νέα παιδιά, με την καθοδήγηση ικανών προπονητών, εντυπωσιάζουν με τα σωματικά τους προσόντα, την τεχνική τους κατάρτιση και τον χαρακτήρα τους.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νομού Ξάνθης “Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” παρακολουθεί το έργο και συγχαίρει τον Θεόδωρο Σαββίδη για την προσφορά του.


Ο Πρόεδρος


Νικόλαος Φωτιάδης

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button