Συλλήψεις 5 κουκουλοφόρων…!

Σε συλλήψεις 5 ατόμων για διακεκριμένες φθορές σε ξένη περιουσία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης. Τα πέντε άτομα ελληνικής καταγωγής φορούσαν κουκούλες και προκάλεσαν ζημιές σε μοτοσικλέτα ενός κατοίκου Ξάνθης και σε ζαρντινιέρες έξω από κατάστημα καφέ μπαρ στην πλατεία Αντίκα.

Σε συλλήψεις 5 ατόμων για διακεκριμένες φθορές σε ξένη περιουσία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης.


Τα πέντε άτομα ελληνικής καταγωγής φορούσαν κουκούλες και προκάλεσαν ζημιές σε μοτοσικλέτα ενός κατοίκου Ξάνθης και σε ζαρντινιέρες έξω από κατάστημα καφέ μπαρ στην πλατεία Αντίκα.


Οι έρευνες της αστυνομίας τώρα διευρύνονται προς όλες τις κατευθύνσεις και ερευνάται το ενδεχόμενα ορισμένα από τα άτομα αυτά να έχουν ανάμιξη και στις εμπρηστικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα,(αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει τέτοια στοιχεία) αλλά και στις επιθέσεις εναντίον τραπεζών που συνέβησαν προ καιρού στην πόλη της Ξάνθης.


Εν τω μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται προς πολλές κατευθύνσεις και κάτω από πλήρη μυστικότητα.


Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μέρος των ερευνών το έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα ρίχνουν στα υπολείμματα των μηχανισμών και κυρίως σε αυτόν που είχε ως στόχο το αυτοκίνητο του εισαγγελέα Ξάνθης λόγω του τρόπου με τον οποίο ήταν κατασκευασμένος.


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ξάνθης έχει καταδικάσει τις επιθέσεις.


Απο την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, καθώς στόχος των εμπρηστικών μηχανισμών ήταν και αυτοκίνητο της μητρόπολης, σημειώνει πως ούτε αυτός αλλά ούτε και οι κληρικοί αισθάνονται στόχοι ατόμων και ομάδων αυτού του επιπέδου, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για ανιστόρητους, σχετικά με την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου και τον τρόπο με τον οποίο τότε είχε χειριστεί η τοπική εκκλησία το ζήτημα και τις αξιώσεις της μονής. Παράλληλα ο Μητροπολίτης Παντελεήμων αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι συγχωρεί τους δράστες.


 Συνέντευξη  για την ολομέλεια


των προέδρων των δικηγορικών  συλλόγων Ελλάδος


Συνέντευξη τύπου του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλλόγου Ξάνθης σήμερα και ώρα 12.00 στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του δικηγορικού συλλόγου με θέμα τη διοργάνωση από το δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος από 1 έως 3 Μαϊου 2009.


 
Δήμος Ξάνθης


Τμήμα ΠρασίνουΜε λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Απριλίου κάποιος βάνδαλος επί της οδού Τσιμισκή έσπασε 17 Μανόλιες (δέντρα πενταετίας) από την υπάρχουσα δενδροστοιχία. Επειδή πιστεύουμε ότι το πράσινο είναι υπόθεση όλων των συνδημοτών μας, ας το προστατέψουμε όλοι μαζί με ότι μέσα διαθέτουμε.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button