Δημαρχιακή Επιτροπή για Σ.Δ.Ι.Τ. τη Δευτέρα 27 Απριλίου

Η “ενημέρωση των μελών της Δημαρχιακής Επιτροπής για την εφαρμογή των Σ.Δ.Ι.Τ.”, είναι το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Επιτροπής που θα γίνει τη Δευτέρα (ώρα 12:00 το μεσημέρι) 27 Απριλίου. Οι “Πολίτες για την Αλλαγή”, χαιρετίζουμε το “βήμα μπροστά” που αποδέχθηκε η Δημοτική Αρχή Ξάνθης να κάνει στον τομέα των ΣΔΙΤ έστω και κατόπιν επίμονων παροτρύνσεων μας εντός της Δημαρχικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

   Η “ενημέρωση των μελών της Δημαρχιακής Επιτροπής για την εφαρμογή των Σ.Δ.Ι.Τ.”, είναι το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Επιτροπής που θα γίνει τη Δευτέρα  (ώρα 12:00 το μεσημέρι) 27 Απριλίου.


   Οι “Πολίτες για την Αλλαγή”, χαιρετίζουμε το “βήμα μπροστά” που αποδέχθηκε η Δημοτική Αρχή Ξάνθης να κάνει στον τομέα των ΣΔΙΤ έστω και κατόπιν επίμονων παροτρύνσεων μας εντός της Δημαρχικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου.      Ευελπιστούμε, δε, ότι η ενημέρωση της Δευτέρας θα συνδέεται και με την πρόοδο κάποιων από τις προτάσεις που είχαμε υποβάλει ήδη από τον Ιανουάριο του 2007 οι οποίες αφορούσαν στην επέκταση του υφιστάμενου και την κατασκευή νέων υπογείων χώρων στάθμευσης (κεντρική πλατεία, παζάρι) στην πόλη μας.



Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τριμίντζιος Σταμούλης και μέλη της, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αγκόρτσας Απόστολος, Καλογερής Κρίτων, Μούρκας Χρήστος, Πούλιος Χρίστος, Φιλίππου Φίλιππος και Φωτιάδης Νικόλαος.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button