Η παρουσίαση του Wolf

Μετά την συνέντευξη του κ. Πανόπουλου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προπονητή της SKODA ΞΑΝΘΗ Κου Wolfgang Wolf και παράλληλα του άμεσου συνεργάτη του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη. Ο μεγαλομέτοχος της SKODA ΞΑΝΘΗ σε στην σύντομη αναφορά του είπε τα εξής:

Μετά την συνέντευξη του κ. Πανόπουλου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προπονητή της SKODA ΞΑΝΘΗ Κου Wolfgang Wolf και παράλληλα του άμεσου συνεργάτη του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη. Ο μεγαλομέτοχος της SKODA ΞΑΝΘΗ σε στην σύντομη αναφορά του είπε τα εξής:


΄΄Αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο προπονητή που έχει μεγάλη καριέρα στο Γερμανικό πρωτάθλημα και σε μεγάλες ομάδες όπως η Βολφσμπουργκ. Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για όλους να μάθουμε από αυτή την συνεργασία καθώς ο Κος Wolf γνωρίζει πολλά πράγματα τα οποία θα μας βοηθήσουν ενώ και η SKODA ΞΑΝΘΗ θα τον βοηθήσει σε διοικητικά θέματα ΄΄.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κος Wolfgang Wolf:


΄΄Ευχαριστώ τον Κο Πανόπουλο με τον οποίο ξεκινάμε αυτή την συνεργασία ώστε να αναλάβω προπονητής στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Ελπίζω και μετά από κάθε παιχνίδι όπου θα συζητάμε να υπάρχουν τόσοι δημοσιογράφοι όσο σήμερα στην παρουσίαση μου. Η απόφαση μου να έρθω σε αυτή την ομάδα υπήρξε μεγάλος δρόμος. Είχα όλο τον χρόνο για να γνωρίσω την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς δεν αντικατέστησα κάποιον αμέσως παίρνοντας την θέση του. Η πρώτη μας επαφή υπήρξε περίπου πριν από 1,5 χρόνο.


Κάθε επιλογή που έκανα έγινε μετά από μεγάλη σκέψη. Οι προυποθέσεις από την αρχή υπήρξαν πολύ καλές και παρέμειναν έτσι μέχρι την στιγμή που συμφωνήσαμε. Υπήρχαν βέβαια στην αρχή κάποια εμπόδια όπως το άτομο που θα ήταν δίπλα μου και το οποίο θα ήταν εμπιστοσύνης δεν ερχόταν. Στις τελευταίες συναντήσεις ζήτησα να βρούμε ένα άτομο το οποίο να γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα όπως επίσης και να γνωρίζει καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου. Πράγματι η SKODA ΞΑΝΘΗ βρήκε αυτό το άτομο και έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη υπήρχαν όλες εκείνες οι συνθήκες για να έρθω.


Αυτή την στιγμή χαίρομαι και ανυπομονώ για να δουλέψω ώστε να προσθέσω στοιχεία στην ομάδα και παράλληλα να διδαχτώ. Γνωρίζω αρκετά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώ πως είναι ένα πλεονέκτημα. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας όπως και αρκετά ματς Β! και Γ! Εθνικής κατηγορίας. Στο ποδόσφαιρο δεν έχεις μόνο εύκολες στιγμές υπάρχουν και δύσκολες. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι είτε παίζει καλά είτε όχι. Βέβαια στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.


Για την προσωπική μου ζωή είμαι παντρεμένος και η σύζυγος μου Ντάγκμαρ θα βρίσκεται εδώ μαζί μου. Θα μείνω για τις επόμενες δυο εβδομάδες εδώ ώστε να βρούμε που θα μείνουμε αλλά και να συζητήσουμε κάποια πράγματα με τους ανθρώπους της ομάδας. ΄΄


Αξίζει να σημειωθεί πως στην παρουσίαση του Wolfgang Wolf παραβρέθηκαν και 2 Γερμανοί δημοσιογράφοι που ταξίδεψαν για αυτό τον λόγο από την χώρα τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button